Terme Zreče - Hotel Atrij**** Superior - SKI & SPA - 4 noci, dítě do 10 let zdarma


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel Atrij**** Superior je nově zrekonstruovaný hotel. Je propojen s hotely Klasik i Vital. Hotel je nositelem ekologického znaku EU a splňuje všechny kritéria „zeleného hotelu“ - 25 % energie si zajišťuje z vlastních zdrojů.

Součástí hotelu je vnitřní (rekreační bazén, zimní zahrada s vodními lehátky, 2 masážní bazénky, dětský bazén, terapeutický bazén) i venkovní bazén s termální vodou, tobogánem (v letním období), skluzavkami.

Wellness spa centrum Idila nabízí thajské ayurvedské masáže, kosmetické služby, masáže Permanent Contour®, které nabízíme jako jediní ve Slovinsku a další služby v oblasti relaxace a zdraví. Hostům je k dispozici restaurace Atrij, Retro restaurace, Sommelier prostory (degustace vín), kavárna/aperitiv bar, A la carte restaurace, prostory pro mladé. Možnost internetu za příplatek - platba na recepci.

Ubytování:

Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích, v rodinných pokojích (2 propojené pokoje), ve dvoulůžkových pokojích s masážní vanou, v Suite Gala s masážní vanou, vyhřívanými keramickými lůžky a finskou saunou a v Suite Gala Prestige – dvoupatrový apartmán s masážní sprchou, finskou saunou, masážní vanou a terasou.

dětská postýlka na vyžádání 8 Eur/den- platba na místě

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky : Popis pokoje - velikost pokoje 30,80 m 2 , velký a prostorný pokoj, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na okolní kopce a pohoří Roglo, koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén, ​​župany, programy kabelové televize, LCD TV, přistýlka (rozkládací pohovka), telefon, připojení k internetu (za příplatek), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite gala: Popis pokoje - velikost suite 44,5 m 2 , velký a prostorný apartmán, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na bazén, WC, fén, župan, wellness prostor s vyhřívaným lůžkem, parní sprcha, finskou sauna s masážní vanou, programy kabelové televize, LCD TV , jedna přistýlka (pohovka), telefon, internetové připojení (za příplatek), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite prestige gala: Popis pokoje - velikost apartmánu 63,45 m 2 ,velký a prostorný dvoupodlažní apartmán, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, terasa s vířivkou a výhledem na údolí řeky Dráva, koupelna s masážním sprchovým koutem, WC, fén, ​​župany, finská sauna, programy kabelové televize, 2x LCD TV , možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, internetové připojení (za příplatek), nekuřácké pokoje, sejf, minibar.
Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů - dospělá osoba 560 Kč/osobu/den.
Aktivity: rekreační rybaření, tenis, cyklistika, golf, lyžování (aktivity dle ročního období)
Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Balíček SKi & SPA zahrnuje:

Dítě do 10 let s 2 dosp. osobami v pokoji 1/2+1 má ubytování, stravování a vstup do bazénu zdarma. Nemá ale Skipas!

pobyt na 4 noci na osobu s polopenzí

4denní skipas v oblasti Rogla

hlídaná lyžárna v Terme Zreče (možnost pronájmu vyhřívaného kontejneru u Pizzerie Planja na Rogle za 1 EUR/den/1 lyžařský komplet)

koupání v termálních bazénech

1 x denně vstup do Saunové vesničky (hosté v hotelu Atrij)

wellnes taška pro hosty v hotelu Atrij

koupací župan pro dospělou osobu (hotel Atrij a Vital)

skibus na trase Zreče-Rogla-Zreče podle jízdního řádu

animační a rekreační programy v rámci hotelu a aktulní nabídky

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, dětský klub, směnárna, kadeřnictví, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, sauna, vodní park, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, wellness, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Sport a zábava: půjčovna kol, fitness, bazén.

možnost dětské postýlky za 8 EUR na den

Cena zahrnuje

  • ubytování na osobu na 4 noci s polopenzí, SKIPAS, služby dle balíčku, poj. CK proti úpadku
  • Dítě do 9,99 let, které je zdarma, nemá SKIPAS. Možnost dokoupení skipasu na místě

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na dospělou osobu a den, dítě 7-17,99 let platí 1,25 EUR na den a Přihlášení - osoba 18+ 2 Eur jednorázově - platba na recepci
  • Pojištění léčebných výloh a storna není v ceně