Terme Vivat - terme Vivat - 4 noci v termálech


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Hotel Vivat****Superior je moderní hotel v centru Moravske Toplice a svým hostům nabízí příjemnou atmosféru pro uvolněnou nebo aktivní dovolenou.

Ubytování: Hotel nabízí 154 dvoulůžkových pokojů, suite a pokojů Prestige. Všechny pokoje mají bezplatnou klimatizaci, LCD TV, telefon, Wi-Fi, minibar, trezor, koupelnu se sprchou, WC a vysoušeč vlasů.

V hotelu se nachází hlavní restaurace Vivat, ala carte restaurace Vita a venkovní terasa, thajský masážní salon, konferenční sály, estetický kosmetický salon, fitness centrum a dentální ambulance.

Hotel je spojen s termálním komplexem, kde se nachází cca.2 000 m 2 krytých i venkovních bazénů, které jsou plné léčivé vody a také jedinečné černé termální vody nacházející se pouze v této oblasti, restaurace, stejně jako Wellness centrum Vivat, salon krásy a kadeřnictví. V celém hotelu je k dispozici také připojení na internet.

Hotel Vivat vám představuje nejunikátnější fontánu na světě! Vyberte si hudbu podle svého gusta, vstupte do nádherné fontány a vychutnejte si tanec kapek termální vody Panonského moře.

Stravování: polopenze formou bufetu (snídaně, večeře),

Termální bazény (pondělí-čtvrtek a neděle - 9.00-20.00; pátek-sobota 9.00-22.00): Z hlubin termálních pramenů Terme Vivat přichází jedinečná léčivá bílá a černá termální voda. Bazénový komplex Terme Vivat obsahuje přibližně 2 000 m2 krytých i venkovních bazénů. Součástí komplexu krytého bazénu je rekreační bazén s přípojným vodním kanálem s termální vodou. 32 ° C, vířivky a dětský bazén. Samostatný komplex krytého bazénu s bílou a černou termální vodou s mnoha vodními masážemi a prostornými odpočívadly. Je určen výhradně pro dospělé a poskytuje dokonalý odpočinek v ohromujícím bazénu. K dispozici je také venkovní olympijský bazén s termální vodou cca. 26 ° C, přírodní koupaliště s jedinečnou léčivou černou termální vodou a dětským bazénem.

Sauny (za příplatek): World of Saunas zahrnuje vnitřní a venkovní saunu z finských, tureckých, infračervených, bylinných a tiláriových saun s venkovním bazénem využívaným pro Kneipping a kvalitní odpočinkové prostory, kde zažijete saunovou kulturu pro relaxaci mysli, krásu Tělo a duch.

Wellness centrum Vivat (za příplatek) založené na příběhu pěti čínských prvků (voda, dřevo, oheň, země a kov) a propojené s místními elementy (slunečnice a mák, kámen a hlína), s podstatou pohody a Krásu těla a ducha. Nabízí celou řadu masáží, koupele, péči o tělo, terapii rybami Garra rufa, programy proti celulitidě a hubnutí.

V masážních salonech Thajska prožijete nádech Orientu, protože naši thajští masážní terapeuti s různými kvalitativními masážemi vás zavedou do vzdálenější země Orientu a přiblíží 2,500letou thajskou tradici, která oživuje ducha A tělo.

Na místě se platí pobytová taxa ve výši 2 Eur/os./den a 1,50 Eur/os. za jednorázové přihlášení.

terme Vivat - 4 noci v termálech

Balíček služeb obsahuje:

ubytování v hotelovém pokoji

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, parkoviště, internet (WIFI), rodinné pokoje.

Hotel Vivat Superior: Děti do 11,99 let na přistýlce v pokoji s 2 dosp. osobami jsou ZDARMA v těchto termínech:

26.4. - 6.5., 23.6. - 1.9., 25.10. - 4.11. a 21.12. - 30.12. 2024

Destinace: Terme Vivat se nachází v místě Moravske Toplice. Je to moderní komplex bazénů s hotele, Vivat****Superior. Hotel je spojen s termálním komplexem, kde se nachází cca 2 000 m2 krytých i venkovních bazénů, které jsou plné jedinečné léčivé vody ale také černé termální vody, restaurace, stejně jako Wellness centrum Vivat, salon krásy a kadeřnictví. V celém hotelu je k dispozici také připojení na internet.

polopenze: neomezené koupání v termálním bazénovém komplexu

celodenní koupání v den příjezdu a odjezdu.

noční koupání v pátek a v sobotu do 21:00 hod.

župan: ručníky a osušky

Přístup k internetu na pokoji

hlídané hotelové parkoviště

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léč. výloh a storna, služby delegáta (online telefonicky). na místě se platí pobytová taxa a jednorázové přihlášení