Terme Snovik - Terme Snovik - ubytování s polopenzí, 7 nocí


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Lázně Eco Snovik jsou situovány v blízkosti Kamnicko-Savinskich Alp, v krásném prostředí zdejší přírody. Komplex Eco Snovik Spa, obklopený nedotčenou přírodou pokrytou lesy, se může pochlubit více než 1000 m2 vodní plochy v krytých i venkovních bazénech s kvalitní termální vodou na koupání.

Ubytování: k dispozici jsou komfortní dvoulůžkové pokoje nebo apartmány s krásným výhledem na okolní přírodu a hory. Apartmány a pokoje jsou vybaveny nábytkem z jasanového dřeva typickým pro údolí Tuhinj. Budovy jsou navrženy tak, aby jejich uspořádání bylo maximálně přizpůsobeno přirozenému uspořádání terénu. 6 apartmánů je přístupné pro osoby se zdravotním postižením v 6 apartmánech. Ve stínu apartmánů jsou dětské hřiště, venkovní posilovna, květinové záhony a zahrady s léčivými rostlinami.

V celém areálu je k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu (Wi-Fi). Nabízíme také možnost bezplatného používání počítače na recepci.

Dvoulůžkové pokoje: Všechny dvoulůžkové pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, většinou s balkonem, klimatizací, vysoušečem vlasů, SAT-TV, WIFI.

Apartmány pro 4 nebo 5 osob, studio 2: Všechny apartmány mají balkon nebo terasu s výhledem na celý termo-rekreační komplex. Jsou moderně vybavené, telefon, kabelová televize, WIFI přístup k internetu, klimatizace, postele s bio matracemi, sporák se sklokeramickou varnou deskou a kuchyňský kout, sprchový kout, bidet a vysoušeč vlasů.

POPIS, VELIKOSTI APARTMÁNŮ: Apartmán A2, 2 osoby, 34 m2, studio apartmán pro 2 osoby • Apartmán A4, 2 + 2 osoby, 45 m2, ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s přistýlkou pro 2 osoby, kuchyň, koupelna a terasa • Apartmán A5, 3 + 2 osoby, 45 m2, ložnice s manželskou postelí a přistýlkou, obývací pokoj s přistýlkou pro 2 osoby, kuchyň, koupelna a terasa

Termální voda v bazénech

Místní lidé už dávno mluvili o speciálních vodách, které proudí i uprostřed zimy a "uklidňují" všechny druhy onemocnění. V roce 2008 byly termální vody Terme Snovik oficiálně prohlášeny za přirozenou léčivou látku. Zdejší termální voda neobsahuje žádné nečistoty a je bohatá na hořčík, vápník a další užitečné minerály. Je to i vynikající pitná voda a má výjimečné vlastnosti pro koupání. Teplota vody: krytý bazén 32 ° - 36 ° C, venkovní bazén 26 ° - 28 ° C.

Stravování: dvoulůžkové pokoje mají v ceně polopenzi, apartmány jsou bez stravy.

Povinná platba na místě: Pobytová taxa se platí na místě, 2,50 Eur/os./noc, dítě 7-18 let platí polovic, jednorázové přihlášení 2 Eur/os. (dítě do 6,99 let neplatí)

Poloha: V letovisku

Vybavení: bar, bazén, bazén pro děti, krytý bazén, parkoviště, internet (WIFI), wellness, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování ve vybraném typu, 7 x polopenze. 2 x denně vstup do bazénů (vnitřní a venkovní - ten je otevřen od cca 15.6. do 15.9.), noční koupání ve středu, pátek a v sobotu, možnost zapůjčení turistických holí, WiFi, parkování

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě - 2,5 Eur/os./den (dítě 7-17,99 let platí 1,25 Eur/den), jednorázové přihlášení - 2 Eur/os. (dítě 0-6,99 let zdarma). Cena dále nezahrnuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, sluřby delegáta