Terme Olimia - hotel Breza - svátky a prázdniny v termálech, 2 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty
    • Děti zdarma

Hotel Breza**** se nachází vedle hotelu Sotelia, se kterým je propojen podzemním krytým chodníkem společně s Wellness centrem Termalija i jeho bazény, wellnessem Orhidelia. V hotelu je Centrum zdraví, ve kterém je vám k dispozici bohatá nabídka tradičních i moderních programů pro zlepšení vašeho zdraví. Hosté mají k dispozici župan a ručníky po celou dobu pobytu.

Součástí hotelu je i restaurace pro 240 osob, aperitiv bar, kadeřnictví, společenská místnost, TV místnost, stánek s novinami a suvenýry, fitneess, bazén s termální vodou.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, mají koupelnu s WC, SAT TV, telefonem, minibarem. Některé pokoje jsou s balkonem. Na vyžádání je možné zajistit ubytování v antialergenních pokojích (celkem 42 pokojů, mají parkety, ionizátory vzduchu a solné lampy) nebo ubytování v apartmánech, které mají navíc obývací místnost.

Dále je k dispozici 18 apartmánů, které mají dvoulůžkovou ložnici a denní místnost. Apartmány jsou s balkonem i bez balkonu, mají WC, koupelnu, minibar, SAT TV, klimatizaci. Internet na pokoji zdarma (připojení kabelem - LAN), v rámci venkovních prostor celého areálu je 1 hodina denně zdarma, ostatní se platí.

Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 400,- Kč na osobu a den.

Nové termální bazény: Termalija Relax (v ceně pobyt. balíčků) a Termalija Family Fun (placená část) - zcela nové bazény s termální vodou mají plochu více jak 2000 m2, velký bazén má teplotu 30-32°C, část bazénu má venkovní část (vodní masáže, divoká řeka, gejzíry, vodopád a další vodní atrakce), bazén Aqua pod šapitó s teplotou vody 28-32°C (vodní trysky, uzavřený tobogán se světelnými efekty, vodní bar Aqua a různé vodní hry), 2 dětské bazény s teplotou vody 32-36°C - 1 venkovní a jeden vnitřní, 3 vířivky s teplotou vody 34-36°C. Termalija Family Fun je placená část, zaměřená pro rodiny s dětmi.

Pobytová taxa ve výši 2,5 Eur na osobu a den se platí na místě.

Wellness Orhidelia v rámci zkvalitnění služeb pro své hosty, kteří očekávají relaxaci a odpočinek v klidném prostředí umožňuje od 1.6. 2019 vstup pouze osobám starším 15 let.

Balíček služeb obsahuje:

ubytování s polopenzí (Olimia bufet - snídaně, večeře formou bufetu) na 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji

láhev s termální vodou na pokoji

volný vstup do bazénů ve Wellness centru Termalija (Olimia), do Thermal parku Aqualuna (v letních měsících) a do Terme Tuhelj

ZDARMA: 1 vstup do saunového světa nebo 1 vstup do plaveckého bazénu Termalia family FUN po dobu pobytu

wellness balíček (župan, ručník po dobu pobytu)

vodní aerobic, "dobré ráno" gymnastika, vstup do fitness studia

sportovní aktivity dle denního programu hotelu

animační program v Mini-clubu pro děti

noční koupání ve Wellness centru Termalija (v pátek a sobotu)

Poloha: V letovisku

Vstup do Wellness Orhidelia: - 20 Eur (Ne-Pá) a 29 Eur (Pá-Ne, svátky, prázniny) za osobu a den (2x denně vstup), platba na místě. Vstup do termalia Family Fun - 12 Eur/os./den.

zdarma internet:

Slevy

  • 0_sleva Slovinsko

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na recepci při příjezdu - 2,5 Eur/os./den. Dále není v ceně pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta, doprava