Terme Čatež - hotel Toplice - termály na 2 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Děti do 5,99 let na lůžku s rodiči mají pobyt zdarma

V ceně vstup do letní (termální plocha bazénů cca 10 000 m 2 ) nebo zimní termální riviéry (vodní termální ráj na ploše 6500 m 2 ), termální voda, spousty vyžití pro děti i dospělé.

Ubytování v hotelu, strava formou polopenze

hotel Toplice - termály na 2 noci

Balíček služeb obsahuje:

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem a možností přistýlky nebo v pokoji suite

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

Poloha: V letovisku

Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

hotel Toplice: Hotel Toplice se nachází v areálu termálního komplexu Terme Čatež. Je propojen se Zimní termální rivierou a je velmi blízko Letní termální riviery. Tyto dvě přednosti dělají hotel Toplice dobrou volbu pro rodiny s dětmi k trávení dovolené po celý rok.

V hotelu se nachází hotelová restaurace, tropická zahrada, přímý vstup do zimní termální riviéry a sauna parku, centrum s thajskými masážemi, sportovní centrum, internetový koutek, kongresový sál, dětský koutek, vlastní hotelové parkoviště.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (30 m 2 ), francouzké lůžko nebo oddělená lůžka, klimatizace, koupelna a WC, fén, minibar, sejf, telefon, SAT TV. Možnost ubytování v rodinném pokoji -suitu, který je až pro 4 osoby.

Stravování : polopenze (snídaně, večeře) formou bufetu. Možnost dokoupení obědů.

Platba na místě: Pobytová taxa 2,50 Eur/os./den + jednorázová platba za přihlášení na recepci ve výši1,5 Eur/os./pobyt. Děti mají slevu na pobytovou taxu (7-18 let platí 50 %). Příjezdy jsou možné každý den.

Destinace: Čatež ob Savi se nachází na pravém břehu řeky Sava, nedaleko hranic s Chorvatskem. Středisko je známé především díky termálním lázním Čatež (Terme Čatež) které jsou velmi populární a můžete zde prožít krásný pobyt během celého roku. V blízkosti se nachází městečko Brežice se starobylým zámkem Mokřice. V blízkosti je i 18ti jamkové golfové hřiště.

zdarma WiFi v pokoji: volný vstup do fitness v hotelu Toplice

2 x denně vstup do zimní Termální riviéry nebo letní Lermální riviéry (v době provozu)

Poznámka: Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku
  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných, služby delegáta
  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných, služby delegáta