Terme Čatež - Hotel Terme **** - termály na 3 dny / 2 noci

od 3 250 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Termální voda v Terme Čatež:

Termální voda byla objevena na Čatežském poli na břehu řeky Sávy před více než 220 lety. Rukopis o lázních Čatež z roku 1855 uvádí, že "lázně v keři čatežské verbeny" byly známy již v roce 1802. Místní obyvatelé kopali ve štěrku nebo písku jámy, ohrazovali je větvemi a koupali se v nich. Protože voda byla velmi horká (podle Lexikonu byly čatežské prameny nejteplejší), chodili se koupající ochladit k nejbližší řece Sávě. Dnes mají Terme Čatež 11 vrtů s termální vodou, která vyvěrá z hloubky 300 až 600 m při průtoku 60 l/s a teplotě 58 až 63 °C. Termální voda umožňuje příjemné koupání po celý rok v bazénech Letní a Zimní termální riviéry a v hotelových bazénech. Pacienti a ostatní hosté si mohou vybrat také z bazénů s hypotermální (32-33 °C) a hypertermální (35-36 °C) vodou.

Děti do 5,99 let na lůžku s rodiči mají pobyt zdarma

V ceně vstup do letní (termální plocha bazénů cca 10 000 m 2 ) nebo zimní termální riviéry (vodní termální ráj na ploše 6500 m 2 ), termální voda, spousty vyžití pro děti i dospělé.

Ubytování v hotelu, strava formou polopenze

Hotel Terme **** - termály na 3 dny / 2 noci

Balíček služeb obsahuje:

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji nebo suite (dle výběru)

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

Poloha: V letovisku

Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

Hotel Terme****: Hotel Terme je vyhledávaný wellness hotel svými s relaxačními procedurami, má venkovní a vnitřní bazén s termální vodou. V roce 2011 prošel rekonstrukcí. V hotelu klienti najdou římsko-irské koupele a mnoho dalšího. Nachází se v klidnější části Terme Čatež.

Ubytování: dvoulůžkové mají možnost jedné přistýlky (velikost cca 25 m 2 ). Je zde koupelna, WC, telefon, SAT TV, trezor, fén, balkon. Suite 2+2 pro 4 osoby (velikost cca 50 m 2 ). V ceně suite je již započítán povinný příplatek za suite.

Možnost dětské postýlky za 14 EUR na den - platba na místě, ale objednání již v CK.

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů, info v CK.

Bazény: venkovní a vnitřní bazény s termální vodou, vířivky v rámci hotelu Terme. Dále je k dispozici Letní nebo Zimní termální riviéra (dle období - vstup 2 x denně zdarma a také 1 x denně volný vstup do bazénů hotelu Čatež.

V hotelu se nachází zdravotní a wellness centrum.

Pobytová taxa: 2,50 Eur/os./den + jednorázová platba za přihlášení na recepci ve výši1,5 Eur/os./pobyt.

Destinace: Čatež ob Savi se nachází na pravém břehu řeky Sava, nedaleko hranic s Chorvatskem. Středisko je známé především díky termálním lázním Čatež (Terme Čatež) které jsou velmi populární a můžete zde prožít krásný pobyt během celého roku. V blízkosti se nachází městečko Brežice se starobylým zámkem Mokřice. V blízkosti je i 18ti jamkové golfové hřiště.

zdarma WiFi v pokoji: volný vstup do vnitřního a venkovního bazénu hotelu Terme

vstup do sauny a fitness v hotelu Terme

2 x denně vstup do Zimní nebo Letní termální riviéry (v době provozu)

1 vstup denně do bazénového komplexu hotelu Čatež

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných, služby delegáta