Terme Čatež - hotel Čatež - termály na 4 dny / 3 noci

od 5 950 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Děti do 5,99 let na lůžku s rodiči mají pobyt zdarma

V ceně vstup do letní (termální plocha bazénů cca 10 000 m 2 ) nebo zimní termální riviéry (vodní termální ráj na ploše 6500 m 2 ), termální voda, spousty vyžití pro děti i dospělé.

Ubytování v hotelu, strava formou polopenze

hotel Čatež - termály na 4 dny / 3 noci

Balíček služeb obsahuje:

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem a možností přistýlky

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, lázně, restaurace, bazén, bazén pro děti, kavárna, sauna, krytý bazén, terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

hotel Čatež: Hotel Čatež se nachází v areálu termálních lázní Čatež. Nabízí ubytování v pokojích s možností jedné přistýlky a v suite - rodinné pokoje. Součástí hotelu je hotelová restaurce, aperitiv bar, Spa & Wellness centrum, hotelový bazénový komplex, centrum zdraví, hotelové parkoviště, internetový koutek, výtah, společné kliamtizované prostory, dva společenské sály. Hotel Čatež je propojen podzemním chodníkem s hotelem Toplice, kde je vstup pro hotelové hosty do Zimní termální rivijery.

Pokoje 1/2(+1): dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky (TWIN), část pokojů s možností přistýlky, koupelna s WC, fén, telefon, SAT TV. Pokoje jsou ve starší části hotelu.

Suite - rodinné pokoje: dvoulůžkový pokoj s balkonem a klimatizací, v druhé části suite možnost 2 přistýlek koupelna s WC, fén, minibar, SAT TV, WI-FI. Pokoje jsou v nové části hotelu.

Možnost dětské postýlky za 14,- EUR na den - platba na místě.

Strava: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů.

Cena nezahrnuje župan! Možnost zapujčení županu za 4,5 Eur/den

Povinný příplatek na místě: Pobytová taxa 2,50 Eur/os./den + jednorázová platba za přihlášení na recepci ve výši1,5 Eur/os./pobyt.

Destinace: Čatež ob Savi se nachází na pravém břehu řeky Sava, nedaleko hranic s Chorvatskem. Středisko je známé především díky termálním lázním Čatež (Terme Čatež) které jsou velmi populární a můžete zde prožít krásný pobyt během celého roku. V blízkosti se nachází městečko Brežice se starobylým zámkem Mokřice. V blízkosti je i 18ti jamkové golfové hřiště.

zdarma WiFi v pokoji: volný vstup do hotelového bazénu - venkovní a vnitřní část, termální voda, otevřen celoročně

1 x denně vstup do Zimní termální riviéry nebo 2 x denně vstup do Letní termální riviéry (v době provozu)

Poznámka: Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat)

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku
  • 3 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh, služby delegáta
  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2,5 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh, služby delegáta