Terme 3000 - Prekmurska vas Ajda**** - apartmány, 2 noci v termálech


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Prekmurska vas Ajda**** - apartmány

Apartmány Prekmurska vas Ajda**** jsou moderní dřevěné domky, v komplexu oblíbených termálních lázní Terme 3000.

Ubytování:

Apartmány 3+1 (triple): Apartmán je kompletně vybaven včetně malé kuchyňky, má koupelnu, WC, denní místnost s 2 lůžky (+ přistýlka) a podkrovní ložnice s 1 lůžkem. V apartmánu jsou dále ručníky a župany. Velikost 35,5 m2.

Apartmán Superior 4+1: denní místnost s 1 přistýlkou, ložnice v podkroví se 4 lůžky, kuchyňský kout, WC, koupelna, terasa s posezením, WiFi zdarma. V apartmánu jsou dále ručníky a župany. Velikost 38,3 m2.

Stravování: polopenze formou bufetu (bohatá snídaně, bohatá večeře - saláty, polévky, přílohy, hlavní chody, ovoce, zákusky a každé úterý večeře s tradičními lokálními pokrmy) zajištěná v blízkém hotelu Ajda****

Termální bazény: vstup do termálních bazénů hotelu Ajda a Termal, vstup do Termálního parku Terme 3000. V den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den možnost koupání v hotelových bazénech.

Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny od 27.4. do 15. 9.

Pobytová taxa se platí na místě (2 Eur/os.), taktéž jednorázový přihlašovací poplatek (1 Eur/os.)

Check in od 14.00, check out do 11.00 (brzký příjezd a pozdní odjezd - 30 Eur/pokoj)

Příjezd možný denně, výhodné pobyty ve dnech neděle až pátek, víkendové pobyty, prázdninové pobyty.

Důležité upozornění:

V souladu s hygienickými doporučeními Státního zdravotního ústavu Slovinska a v zájmu zajištění maximální bezpečnosti našich hostů budou po dobu trvání pandemie COVID-19 mimo provoz všechny přírodní lázně bez chlóru, včetně černých termálních minerálních lázní. Děkujeme vám za pochopení.

Poloha: V letovisku

Destinace: Areál Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 20 venkovních i krytých bazénů jak s klasickou termální vodou, tak i bazény s černou termálněminerální vodou, která vyvěrá z hloubky od 967 do 1467 m a řákí se ji zde "černé zlato". V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP". Ubytování je možné v několika hotelích, apartmánech.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu v apartmánu, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku
  • 2 x ubytování za osobu v apartmánu, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online). Pobytová taxa a přihlášení se platí na recepci hotelu
  • pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online). Pobytová taxa a přihlášení se platí na recepci hotelu