Terme 3000 - Hotel Livada Prestige ***** - 2 noci v termálech


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Důležité upozornění:

V souladu s hygienickými doporučeními Státního zdravotního ústavu Slovinska a v zájmu zajištění maximální bezpečnosti našich hostů budou po dobu trvání pandemie COVID-19 mimo provoz všechny přírodní lázně bez chlóru, včetně černých termálních minerálních lázní. Děkujeme vám za pochopení.

Hotel Livada Prestige ***** - 2 noci v termálech

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

koupací župan po dobu pobytu

neomezené koupání v hotelových bazénech, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

sauna pro hosty hotelu Livada Prestige (finská, turecká, bio, infra, Laconium a Caldarium)

volný vstup do fitness

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Cena obsahuje


ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, restaurace, bar, bazén, fitness, kavárna, kosmetika, sauna, krytý bazén, terasa, letní terasa, obchod se suvenýry, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah.

Sport a zábava: fitness, aerobic, bazén, Animační programy pro děti a dospělé, bazén.

Destinace: Hotel Livada Prestige *****

Luxusní hotel Livada Prestige se nachází v Moravských Toplících, na Prekmurských pláních. Svoji polohou je hotel předurčen pro milovníky golfu, wellness a klidného odpočinku. Hosté mají k dispozici velké wellness centrum a hotelové centrum Thajských masáží. Je to jeden z mála hotelů v Evropě, kde se host může vykoupat v termální vodě přímo ve svém pokoji (kromě Economy pokoje).

Hotel má 122 pokojů různých velkostí a vybavení s možností koupele v termální vodě (krom pokojů Economy, kde je sprcha) . Většina pokojů má masážní vanu s černou termální vodou, některé pokoje mají i masážní sprchový kout. Část pokojů je řešeno jako suite. Pokoje mají klimatizaci, balkon, LCD TV, WiFi připojení, telefon, mini bar a trezor.

Stravování je v hotelové restauraci. V hotelu je také à la carte Restoran Prestige, tři bary, Aperitiv bar, Panorama bar a Wellness bar kde je pestrá nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů, teplých nápojů a vín.

Stravování : polopenze - bohatá snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 700 Kč/osobu/den

Termální bazény: hotelový bazén + bazény v Terme parku T3000, koupání v den příjezdu od 11.00 a v den odjezdu po celý den (v hotelovém bazénu)

Z dúvodu COVID-19 nejsou v provozu bazény s černou termální vodou, ostatní termální bazény v provozu jsou. Uzavřeny jsou i turecké sauny - taktéž z dúvodu COVID-19 (hygienické nařízení slov. vlády)

a místě se platí pobytová taxa 2 Eur/osobu/den a jednorázový registrační poplatek 1 Eur/osobu

dětská postýlka: 10 Eur/noc, parkování v garáži - 5 Eur/noc

Areál Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 20 venkovních i krytých bazénů jak s klasickou termální vodou, tak i bazény s černou termálněminerální vodou, která vyvěrá z hloubky od 967 do 1467 m a řákí se ji zde "černé zlato". V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP". Ubytování je možné v několika hotelích, apartmánech.

WiFi zdarma: parkování zdarma

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1 Eur/os./pobyt se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištěné léčebných výloh a storna, služby delegáta
  • Pobytová taxa 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1 Eur/os./pobyt se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištěné léčebných výloh a storna, služby delegáta