Terme 3000 - hotel Ajda**** - 2 noci v termálech


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Důležité upozornění:

V souladu s hygienickými doporučeními Státního zdravotního ústavu Slovinska a v zájmu zajištění maximální bezpečnosti našich hostů budou po dobu trvání pandemie COVID-19 mimo provoz všechny přírodní lázně bez chlóru, včetně černých termálních minerálních lázní. Děkujeme vám za pochopení.

hotel Ajda**** - 2 noci v termálech

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

neomezené koupání v bazénech hotelu Ajda a Termal po dobu pobytu, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do sauny v hotelu Ajda (finská, turecká, infra, Laconium)

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Poloha: V letovisku

hotel Ajda****: Moravské Toplice jsou známé především pro svůj velký vodní park a černou termální minerální vodu. Je to jeden z největších léčebných resortů s jedním z největších vodních parků v této části Evropy. Hotel Ajda je umístěn přímo naproti vodnímu parku Terme 3000.

Hotel Ajda je největším hotelem v Terme 3000. Má kryté chodníky vedoucí do wellness a zdravotních center v letovisku. Hosté se mohou koupat v hotelových bazénech nebo využít bezplatný vstup do jednoho z největších slovinských aquaparků v letní sezoně.

Ubytování: dvoulůžkový pokoje ECONOMY - francouzské lůžko šíře 150 cm, velikost pokoje 24-26 m 2 , balkon s pohledem do parku, WC, koupelna. Dvoulůžkové pokoje Premium s možností 1 přistýlky (90 x 200 cm), lůžko šíře 180 cm nebo 2 x lůžko šíře, 90 cm, velikost pokoje 26-28 m 2 , koupelna se sprchou, WC, telefon, televizi, balkon, minibar, klimatizaci, fén, kabelový internet, telefon, psací stůl, židle

Stravování: polopenze. Možnost dokoupení obědů za 540 Kč na osobu a den.

Hosté hotelu mají volný vstup do bazénového komplexu Terme 3000 (nově vstup přes krytý chodník), ve kterém se nachází i bazén s černou termální vodou, která má ozdravné účinky zejména pro revmatické potíže. Hosté mohou také navštívit termální wellness centrum, které využívá účinků černé termální minerální vody a prekmurských bylin, a vyzkoušet různé rehabilitační programy nebo thajské masáže. Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny cca od 27.4. do 15. 9.

Příznivci sportu si mohou zahrát na místních hřištích volejbal, basketbal nebo tenis. Není-li příznivé počasí, mohou si zajít do fitness studia nebo do sauny.

Na místě se platí pobytová taxa 2,- EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

min. pobyt 2 noci: Dětská postýlka - 8,- Eur/den - platba na místě

check in 14:00 • check out 11:00

Destinace: Areál Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 20 venkovních i krytých bazénů jak s klasickou termální vodou, tak i bazény s černou termálněminerální vodou, která vyvěrá z hloubky od 967 do 1467 m a řákí se ji zde "černé zlato". V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP". Ubytování je možné v několika hotelích, apartmánech.

WiFi zdarma: parkování zdarma

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1 Eur/os./pobyt se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištěné léčebných výloh a storna, služby delegáta