Termály Laško – relax uvnitř přírody


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Lázeňský pobyt v termálech Laško doporučujeme všem, kteří se rádi obklopují zelení. Nejenže si tu odpočinete v báječném relaxačním centru, ale můžete se vydat na túru po okolních kopcích, k řece Savinja a chybět nesmí ani ochutnávka místního stejnojmenného piva a návštěva třetího největšího slovinského města Celje.

Zdejší termální vody využívali již staří Římané a o několik staletí později si místní lázně oblíbil i císař František Josef I. Kromě dobrého piva můžete na nedalekém hradě Tabor ochutnat pivní polévku a pěnu.

Program: 1. den: Odjezd v ranních hodinách, odpoledne příjezd na ubytování, návštěva wellness areálu, večeře. 2. den: Snídaně. Individuální volno k návštěvě termálního areálu. Večeře. 3. den: Snídaně. Individuální volno k návštěvě termálního areálu. Odpoledne společná ochutnávka piva v místním pivovaru. Večere. 4. den: Snídaně. Vyklizení pokojů. Odjezd do města Celje, kde si prohlédnete například Horní hrad, Náměstí a katedrálu sv. Daniela nebo kostel sv. Mikuláše. Ve 14:00 odjezd do ČR. Návrat do Prahy v cca 23:00 hod Ubytování v hotelu Zdravilišče Laško 4* Polopenze formou bufetu Neomezené vstupy do bazénů s termální vodou Free wifi Animační a relaxační programy Hotel se nachází cca 15 minut od centra města. Klientům je k dispozici recepce, restaurace, café, bazén, klimatizace, WiFi připojení, bussiness centrum, wellness centrum, fitness centrum a saunový svět. Wellness Lázně, saunový svět a wellness centrum Zmobilizujte unavené tělo v termálních vodách Laško. Relaxujte v saunovém světě, kde jsou pořádány nejrůznější saunové rituály nebo se nechte hýčkat ve zdravotním a kosmetickém centru. Dopřejte si medovou masáž nebo pivní koupele. Pečujte o své zdraví a vyzkoušejte speciálně konstruované programy fyzioterapie a ergoterapie v prostorách Medical Center. Prostor termálních bazénů Kneippův chodník vnitřní terapeutický bazén (32 °C) vnitřní dětský bazén (34 °C) vnitřní bazén s hydromasáží (34 °C) venkovní rekreační bazén s hydromasáží (32 - 34 °C) venkovní dětský bazén s klouzačku (32 - 34 ° C) Saunový svět turecké lázně (42-45°C, 95% vlhkost) turecké lázně "Marmorna" (42-56°C, 95% vlhkost) římská sauna "Caldarium" (38-40°C, 50% vlhkost) klasická finská sauna, finská sauna "Kristalna" (80°C, 10-15% vlhkost) finská sauna "Barvna terapija" (90°C, 10-15% vlhkost) sanarium "Aquavia" (55-60°C, 30-35% vlhkost) odpočívadla vířivka (32-34°C) ledový bazén (15°C) vnitřní i venkovní teplý bazén (32°C) Termální voda Laško má blahodárný vliv na regeneraci lidského organismu. Lázně jsou vhodné zejména pro všechny, kteří trpí revmatickými chorobami a nemocemi kloubů. Místní termální voda dosahuje teploty 32 až 35 stupňů Celsia a obsahuje především vápník, hořčík a sodík.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 2:00 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA – 3:45 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ/PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
BRNO – 5:00 UL. ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • Ubytování s polopenzí
  • Vstupné do termálního areálu
  • Ochutnávku piva
  • Služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění
  • Pobytovou taxu 7,50 euro