Stara Fužina - Aparthotel Triglav - pobyt u jezera Bohinj s kartou, 2 noci


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Pobyt u jezera Bohinj s kartou zahrnuje:

2 noci se snídaní (s místními produkty)

Kartu Julské Alpy která zahrnuje:

bezplatné parkování v Bohinji

vstup k vodopádu Savica a koryto Mostnice

vstupné do muzea v Bohinji

jízdu turisitckou lodí po jezeře

další aktivity v Bohinji

slevu 20 % na letní sportovní aktiviy

zdarma WiFi připojení v hotelu

Poloha: U jezera

WiFi zdarma: Aparthotel Triglav 3* nabízí 27 apartmánů s různým počtem lůžek, od pokojů Deluxe až po menší studia. Aparthotel je postaven v části Stara Fužina u Bohinjského jezera. Pokoje jsou pohodlné, nově zařízené a svěží, pokoje s výhledem na jezero nebo na hory nabízejí překrásné výhledy a možnost relaxace i na balkoně.

Ubytování: 8 x malé studio (2 osoby), 6 x velké studio (max. 3 osoby), 6 x apartmán s pohledem na jezero (max. 3 osoby), 3 x apartmán (max. 3 osoby), 2 x studio s patrovým lůžkem (max. 4 osoby), 2 x Deluxe apartmán (max. 5 osob). Všechny pokoje mají balkon, kuchyňský kout se všemi potřebnými kuchyňskými potřebami, ručníky, povlečení atd, koupelnu, WC.

V Aparthotelu Triglav nabízíme také bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma a snídani s výhledem na jezero. od února bude k dispozici nové wellness centrum (finská sauna, turecká sauna, lehátka, masáže)

Stravování: bohatá snídaně formou bufetu s možností lokálních produktů. U některých pobytů je v ceně polopenze (snídaně, večeře) - vždy je informace zřetelně uvedena v popisu Cena zahrnuje.

Parkování: zdarma (možnost nabíječek pro elektromobily)

pes za příplatek 10 Eur/noc - nutno nahlásit při rezervaci

Pobytová taxa se platí na recepci - 2 Eur/os./noc.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu, 2 x bohatá snídaně, kartu Julské Alpy s výhodami (viz popis zájezdu), WiFi připojení, parkování

Cena nezahrnuje

  • na místě se platí pobytová taxa - 2 Eur/os./noc. Cena dále neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta