Slovinsko, Mořský Park Laguna


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

Vydejte se s námi do Slovinska a na skok i do Itálie k návštěvě zámku Miramare. Užijte si koupání a relaxaci v zastřešených mořských lázních Laguna - dokonalé spojení Jaderského moře a wellness zážitku. Bazény s teplou slanou vodou, okouzlující výhledy, relaxační procedury. Ubytováni budeme v příjemném hotelu Vile Park, který je součástí mořských lázní Laguna. V průběhu zájezdu navštívíme i fotogenický Piran, symbol Slovinska Predjamski Grad. Okouzlí nás jedinečné scenérie Bledského jezera a lázeňské městečko Bled. Užijte si relaxaci v teplých vodách slovinských lázní a poznejte s námi Slovinsko 2023.


Predjamski Grad - mořské lázně Laguna - Piran - zámek Miramare - Bledské jezero - Bled

Na co se můžete těšit: scenérie Bledského jezera relaxace v mořských lázních Laguna symbol Slovinska Predjamski Grad romantický zámek Miramare

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 12.09. – 17.09. Odjezd A

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Ubytování: různé

Hotel Vile Park*** se nachází na jedinečném místě v rezortu St. Bernardin, pouhých 30 metrů od moře se soukromou pláží, venkovním bazénem uprostřed známých slovinských turistických měst Portorož a Piran. Na místě je několik restaurací a další najdeme v pěší vzdálenosti od hotelu. Vodní park Laguna je k dispozici pro hotelové hosty zdarma.
Hotel Histrion **** charakterizuje výborná poloha u pláže. Hotel nabízí vodní park, venkovní a krytý bazén a lázeňské a wellness centrum se saunou, vířivkou a různými masážemi a kosmetickými procedurami. Hosté mohou využívat plážovou část hotelu Histrion nebo sousedního hotelu Vile Park. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

hotel***

UBYTOVÁNÍ
- 3x ubytování v hotelu*** nebo **** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
- hotel Vile Park*** s mořskými lázněmi Laguna - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím. Hotel. komplex přímo na pláži s přístupem do mořského parku Laguna a na pláž Arcobaleno s venkovními bazény. Vstup do mořského parku v řádné otevírací době, bazény a vířivky jsou v ceně zájezdu, stejně jako vstup na pláž. Sauny, wellness, masáže za příplatek.
- Hotel Histrion **** charakterizuje výborná poloha u pláže. Hotel nabízí vodní park, venkovní a krytý bazén a lázeňské a wellness centrum se saunou, vířivkou a různými masážemi a kosmetickými procedurami. Hosté mohou využívat plážovou část hotelu Histrion nebo sousedního hotelu Vile Park. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
3x polopenze formou bufetu. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. den: 1. den zájezdu: Odjezd ve večerních hodinách z republiky do Slovinska. 2. den zájezdu: Dopoledne prohlídka jednoho ze symbolů Slovinska - PREDJAMSKI GRAD - vystavěný přímo v jedné ze skal Slovinského krasu. Malebný, velkolepý, záhadný a nedobytný hrad se tyčí uprostřed 123 metrů vysokého skalnatého útesu více než 800 let. Jeho romantický exteriér doplňuje idylická řeka Lokva, která pod hradem mizí hluboko do podzemí. Odpoledne odjezd k moři na ubytování do hotelu Vile Park - MOŘSKÉ LÁZNĚ LAGUNA , koupání a relaxace , večeře. 3. den zájezdu: Relaxace v mořských lázních Laguna , využití teplých koupelí v zastřešeném areálu Mořský park Laguna s výhledem na moře, plavecký bazén, 5 whirlpoolů, za příplatek mořská a finská sauna. K večeru dle zájmu krátký výlet za poznáním slovinského pobřeží do nedalekého, fotogenického městečka PIRAN (od hotelu necelé 2,5 km). Historická zástavba v benátském stylu, městské hradby s krásnými výhledy na celé město a Jaderské moře, příjemné restaurace, taverny s výborným italským a slovinským jídlem, skvělá vína. Návrat našim busem, možno i individuálně. 4. den zájezdu: Relaxace v mořských lázních Laguna , koupání. Odpoledne je pro zájemce připraven výlet do Itálie , prohlídka bílého kamenného zámku MIRAMARE u Terstského zálivu. Romantický zámek na skalnatém mořském ostrohu Grignano, obklopený krásnými terasovitými zahradami nechal vybudovat Maxmilián, mladší bratr císaře Františka Josefa I. pro svou ženu Charlottu Belgickou. Návrat do lázní Laguna. 5. den zájezdu: Po snídani odjedeme do kouzelných scenérií BLEDSKÉHO JEZERA , městečko BLED , lázeňské letovisko při nádherném ledovcovém jezeře s působivým hradem vysoko na skále, odkud je možné vidět Julské Alpy a pohoří Karavanky. Možnost vyhlídkové plavby po jezeře ke kostelu panny Marie se staroslovanským hřbitovem, procházka kolem jezera. Odjezd do republiky. 6. den zájezdu: Návrat ráno do ČR.

Cena zahrnuje

  • 3x polopenzi formou bufetu,
  • 3x ubytování v hotelu*** s mořskými lázněmi Laguna - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. autobusem,
  • průvodce CK
  • vstupy do zážitkových lázní Laguna do 19.hod.,

Cena nezahrnuje

  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby,
  • Itálie:
  • MĚNA A KURZ
  • pobytovou taxu,
  • sauny a wellness v parku Laguna,
  • Slovinsko:
  • UPOZORNĚNÍ
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"