Rogla - Hotel Rogla***Superior - Zelený odpočinek, 2 noci


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Hotel Rogla***Superior - Zelený odpočinek, 2 noci

Balíček služeb ZELENÝ ODPOČINEK obsahuje:

ubytování s polopenzí (snídaně, bohatá večeře) za osobu

koupání v hotelovém bazénu Planja na Rogli

1x během pobytu možnost sauny ve Wellness hotelu Planja

1x během pobytu jízda zdarma v adrenalinovém parku Zlodějevo - pro děti

domácí večeře a 'la „Pohorje“ (každý čtvrtek a neděli)

sleva 50 % na na vstup do bazénů v Terme Zreče

1x pronájem kola nebo turist. holí během pobytu

animační programy dle nabídky hotelu

Cena obsahuje


3 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Poloha: V horském středisku

Vybavení: recepce, lékař, dětský klub, internet, restaurace, bar, bazén, fitness, masáže, sauna, krytý bazén, hřiště na košíkovou, obchod se suvenýry, parkoviště, výtah.

Hotel Rogla***S: Hotel Rogla***S tvoří s hotelem Planja jeden větší komplex. Hotel má k dispozici 88 nově zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojů Superior s možností přistýlky , pokoje mají pohled směr na parkoviště nebo směr do údolí. Hostům je dále k dispozici restaurace, recepce, vnitřní bazén.

V hotelu se nachází recepce, víceúčelový sál, apertiv bar, prostory pro semináře, dětský koutek, internetový koutek, prodej suvenýrů na recepci. Hostům je k dispozici hotelová restaurace s bohatým samoobslužným bufetem, kde vám naši kuchaři budou servírovat tradiční jídla zdejšího kraje i vynikající deserty. K dispozici je vám i „Stara koča“ kde vás budeme rozmazlovat kulinářskými specialitami a výborným vínem.

Součástí hotelu je wellness centrum „Zemlja dobrog raspoloženja“ kde jsou vám k dispozici sauny, vnitřní bazén, whirlpool, dětský bazén a masáže. Součástí hotelu je i moderní lekářské centrum s plicní ambulancí.

K hotelu také patří velká sportovní hala s rozměry 2 200 m 2 , ve které je možné hrát volejbal, basketbal, tenis, stolní tenis, dále je tam lezecká stěna, místnost na squash nebo fitness centrum.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje mají koupelnu s fénem, WC, telefon, SAT TV, internetové připojení. Některé pokoje (15) mají balkon. Některé pokoje mají orientaci na parkoviště, jiné do údolí.

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 560 Kč.

Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Destinace: Rogla se nachází ve Zreško Pohorje, nejvyšším vrcholem je 1507 m vysoký vrchol Planja. Toto malé středisko letních i zimních sportů se nachází zhruba 17 km od Terme Zreče a je proto ideálním místem pro vaši dovolenou. V zimě můžete využít například balíčku SKI&SPA a užívat si lyžování a relaxu, od jara do podzimu můžete nejen relaxovat v bazénech ale třeba poznávat okolí pěšky nebo na kole, vyzkoušet zdejší Fun Park Rogla nebo Alpské cesty Zlodejevo. K dispozici je pro zimní sporty 12 různých lyžařských sjezdovek a více jak 30 km běžeckých tratí.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě: 2,50 Eur/os./den, dítě 12-17,99 let platí 50 % ceny, dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur/os./pobyt - pouze osoba starší 18 let
  • Pobytová taxa se platí na místě: 2,50 Eur/os./den, dítě 12-17,99 let platí 50 % ceny, dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur/os./pobyt - pouze osoba starší 18 let