Radenci - hotel Izvir**** - 4 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Hotel Izvir**** se nachází vedle lázeňského parku s jedinečným pramenem minerální vody. Jen málo míst se může pochlubit takovým množstvím přírodních minerálních pramenů jako Radenci a jejich okolí. Zdokumentováno je více než 45 pramenů. Archeologové zjistili, že zdejší prameny minerální vody byly objeveny a využívány již v pravěku. Hotel Izvir byl pojmenován jako pocta těmto nádherným darům přírody ("izvir" znamená ve slovinštině pramen). V hotelu se nacházejí pokoje pro lázeňské hosty a další hosty. Nabízí veškerý komfort lázní s přímým vstupem do termálního světa, zdravotního střediska a wellness centra.

Hotel Izvir je propojen s hotelem Radin a nabízí kompletní služby pro prožití příjemné dovolené v termálních lázních Radenci.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, pokoje mají koupelnu, WC, SAT TV, klimatizaci, fén, minibar. Suite 1/2+2 pro rodiny s dětmi.

Stravování: polopenze (bohatá snídaně a večeře formou bufetu).

Bazény: vnitřní a vnější plavecký a relaxační bazén (v hotelu). Bazén je otevřen celoročně. Vodní plocha 1300 m 2 , termální voda o teplotě 29 - 37 °C, vodní trysky, chrliče vody, vzduchové trysky, vstup pro invalidy (vozíčkáře), protiproud, tobogan, gejzír, vodní hřib, dětská klouzačka, bar s občerstvením, relaxační místnost.

Termální minerální voda: Přírodní minerální voda Radenci patří k nejlepším minerálním vodám v Evropě a je jednou z nejlepších pro použití v minerálních koupelích. Pociťte sílu přírodních bublinek CO2 v kombinaci s výjimečným seznamem minerálních složek, které oživí váš organismus, odstraní toxiny, podpoří regeneraci.

Jediné minerální wellness ve Slovinsku

Wellness procedury ve Zdravilišče Radenci jsou založeny na čtyřech přírodních léčivých faktorech: 250 slunečních dní v roce, léčivé bahno fango, termální voda a minerální voda bohatá na CO2. Posledně jmenovaná je naším největším pokladem a klíčovým prvkem minerálních wellness procedur - skutečným pramenem mládí, který nikde jinde ve Slovinsku nenajdete.

Koupel v minerální vodě bohaté na CO2 má blahodárné účinky na srdce, pokožku a celkovou pohodu. Bublinky CO2 pronikají do těla, čímž zlepšují krevní oběh a usnadňují detoxikaci organismu. Koupel také přispívá k regulaci krevního tlaku a má pozitivní účinky na revitalizaci a omlazení organismu.

Vstupte do světa saun se dvěma finskými saunami, parní lázní, bylinkovou a infračervenou saunou a tylariem, které nabízí saunový program s minerální vodou. Minerální voda bohatá na CO2 je zmražená. Před vstupem do sauny se ochladíte ledem, který otevře póry a oživí pokožku.

Koupání v bazénech možné už v den příjezdu od 11.00 a v den odjezdu po celý den.

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt

příjezd možný denně, check in do 14.00, check out do 11.00

hotel Izvir**** - 4 noci

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve vybraném typu pokoje

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

volný vstup do bazénů s termální vodou

volný vstup do bazénů v den příjezdu před nástupem na ubytování a v den odjezdu po celý den

1 volný vstup do světa saun do 15.00 hod.

ranní gymnastika nebo vodní cvičení (pondělí - neděle)

župan po dobu ubytování

zdarma pití léčivé minerální vody (nutno mít vlastní hrníček)

Poloha: V letovisku

hotel Izvir: FIRST MINUTE 2024:

Sleva 10 % při rezervaci do 31. 1. 2024 na pobyty od 2.1. do 29.3. a od 1.4. do 17.5. 2024.

Sleva 15 % při rezervaci do 31. 3. 2024na pobyty od 17.5. do 23.12. 2024

Destinace: Možná jste již slyšeli o minerální vodě Radenska , jedné z nejlepších minerálních vod s obchodní značkou tří srdcí ? Její léčivé vlastnosti byly objeveny v 19. století a kvalita této vody byla známa nejen u císařského dvora ve Vídni ale i ve Vatikánu. Všude pili tuto vodu pro zdraví. Domovem této vody je Radenci - obec v severovýchodní části Slovinska, v blízkosti rakouských hranic.

Radenci je známo nejen svou více jak stoletou tradicí lázeňské turistiky ale i pro své mírné podnebí. Má více jak 250 slunečních dní v roce. Kombinace slunce a minerální vody pak obnovuje váš optimismus a vitalitu :-)

Wi-Fi zdarma: parkování zdarma

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování za osobu, 4 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léč. výloh a storna, služby delegáte (pouze telefonicky). Na místě se platí pobyt. taxa 2 Eur/os./noc a registr. poplatek 1 Eur/os./pobyt