Postojna - Postojna Jama - Apartmány Proteus

od 3 090 Kč

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Destinace

Objevujte Slovinsko , zelenou perli v srdci Evropy , která fascinuje návštěvníky zasněženými vrcholky, tyrkysovými řekami a romantickými přímořskými městy. Část slovinského přírodního bohatství je ukryta pod povrchem, v nádherném podzemním světě. Park Postojenské jeskyně je kouzelným koutem krasového světa, který se nachází na křižovatce cest vedoucích do Chorvatska, Itálie, Maďarska a Rakouska, pouhých 46 kilometrů od slovinského hlavního města, Ljubljany . (text: https://www.postojnska-jama.eu/cs/)

Apartmány Proteus: Pokoje a apartmány Proteus v centru Postojné jsou vkusně vybaveny v moderním stylu. Každý pokoj či apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Všechny pokoje a apartmány mají také připojení na Wi-Fi, kabelovou televizi a klimatizaci. Restaurace Proteus nabízí všechny druhy jídel (snídaně, obědy a večeře). Odtud to máte jen kousek cesty pěšky k Postojenské jeskyni. Během návštěvy jeskyně můžete vaše zavazadla ponechat v hotelu.

Ubytování:

Apartmán pro 4 osoby: Prostorný klimatizovaný apartmán s jednou ložnicí a malou terasou je dokonalou volbou pro páry a rodiny, které chtějí trochu více pohodlí. Má totiž také obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout. V ložnici je manželská postel a v obývacím pokoji rozkládací pohovka. Apartmán je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, toaletou, obývacím pokojen s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou a také televizorem s širokou nabídkou programů. Velikost 36 m 2 .

Apartmán pro 5 osob: Prostorný klimatizovaný apartmán se dvěma ložnicemi a malou terasou je dokonalou volbou pro rodiny, které chtějí trochu více pohodlí. Má totiž také obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout. Hlavní ložnice je vybavena manželskou postelí a druhá ložnice jedním lůžkem. V obývacím pokoji se nachází dvoulůžková rozkládací pohovka. Apartmán je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, toaletou, obývacím pokojen s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou a také televizorem s širokou nabídkou programů. Velikost 36 m 2 .

Stravování: vlastní nebo snídaně za příplatek v restauraci Proteus.

Na místě se platí pobytová taxa a přihlašovací poplatek.

V ceně ubytování je sleva na vstupenku do jeskyně a možnost flexibilního času vstupu, vyhnete se tak frontám.

Cena zahrnuje

  • 1 x nájem apartmánu nebo pokoje, slevu na vstup do Postojna Jama

Cena nezahrnuje

  • stravování, dopravu, poj. léč. výloh a storna, pobytovou taxu a přihlášení (platí se na recepci)