Postojna - hotel Jama

od 1 650 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

hotel Jama: Hotel v samotném srdci Parku Postojenské jeskyně je nejlepší volbou pro návštěvníky dvou světově proslulých atrakcí, Postojenské jeskyně a Predjamského hradu. Jeho umístění přímo vedle vstupu do jeskyně přináší hostům jedinečný zážitek z Parku Postojenské jeskyně. Hotel je současně také skvělým výchozím bodem pro výlety do Ljubljany, Bledu, na slovinské pobřeží, Terstu a dokonce i do Benátek.

Hotel otevřel své brány prvním hostům v roce 1971 a díky své jedinečné poloze a modernímu designu se rychle stal jedním z nejlepších hotelů v regionu. V roce 2020 kultovní hotel Jama konečně prošel celkovou rekonstrukcí a v současné době se pyšní špičkovým zařízením a vybavením, pro které je typický moderní design s tradičními prvky.

Hotel nabízí 156 velkých moderních pokojů s klimatizací, koupelnou, LCD televizorem a bezdrátovým internetem. K dispozici je 55 dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky kategorie Comfort a 25 větších pokojů kategorie Superior, které umožňují přidání přistýlek pro náročnější hosty a rodiny.

Ubytování:

Dvoulůžkový pokoj: Velký pokoj s klimatizací vybavený v moderním stylu se pyšní uklidňujícím výhledem na lesy a nabízí maximální pohodlí pro bezstarostný pobyt. Pokoj je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, také obývacím prostorem s pohovkou a televizorem s širokou nabídkou programů.

Dvoulůžkový pokoj Superior: Velký pokoj s klimatizací je vybaven v moderním stylu. Pyšní se nádherným výhledem na park a klade důraz na pohodlí pro bezstarostný pobyt. Pokoj je vybaven manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, také obývacím prostorem s pohovkou a televizorem s širokou nabídkou programů.

Třílůžkový pokoj: Prostorný pokoj s klimatizací vybavený v moderním stylu, s výhledem na lesy, je dokonalou volbou pro tříčlenné rodiny. Klade důraz na pohodlí pro bezstarostný pobyt. Pokoj je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, také obývacím prostorem s pohovkou a televizorem s širokou nabídkou programů. 3. lůžko pro dítě do 14,99 let.

Stravování: v ceně je bohatá snídaně

Na místě se platí pobytová taxa a přihlašovací poplatek.

Destinace: Objevujte Slovinsko , zelenou perli v srdci Evropy , která fascinuje návštěvníky zasněženými vrcholky, tyrkysovými řekami a romantickými přímořskými městy. Část slovinského přírodního bohatství je ukryta pod povrchem, v nádherném podzemním světě. Park Postojenské jeskyně je kouzelným koutem krasového světa, který se nachází na křižovatce cest vedoucích do Chorvatska, Itálie, Maďarska a Rakouska, pouhých 46 kilometrů od slovinského hlavního města, Ljubljany . (text: https://www.postojnska-jama.eu/cs/)

Cena zahrnuje

  • 1 x ubytování za osobu, snídani

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léč. výloh a storna, pobytovou taxu a přihlášení (platba na recepci)