Portorož - Hotel Histrion - 7 nocí


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: do 100 m od moře

dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7 EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den - platba na místě

Hotel Histrion: Hotel Histrion je součástí resortu Sv. Bernardin. Nachází se v těsné blízkosti mořského parku Laguna Bernardin - komplex bazénů s vyhřívanou mořskou vodou. Hostům je k dispozici dále Wellness Histrion, restaurace, Cafe San Bernardino, bezplatné parkování v parkovacím domě.

Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s WC a koupelnou, fénem, SAT TV, minibarem, balkonem. Pokoje jsou umístěné s výhledem na přístav, nebo za příplatek s výhledem na moře. Obrázky jsou pouze ilustrační vizualizace, v okažiku, kdy dostaneme aktuální fotografie, tak je zde umístíme.

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

Mořský park Termaris: zcela nový mořský park vzniká kompletní rekonstrukcí stávajícího parku Laguna Bernardin. Na ploše 2400 m 2 budou nové bazény, odpočinkové zóny, lehátka... V letním období bude park díky terase propojen s mořskou pláží. O přesném datu otevření vás budeme informovat na našich webových stránkách.

Na místě se platí pobytová taxa - 2,5 Eur/osoba/den a registrační poplatek 1,- Eur/osoba
Dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den
Domácí mazlíčci na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den

Destinace: Portorož (italsky Portorose) je slovinské sídlo městského typu na pobřeží Jaderského moře. Je administrativní součástí Piranu. Název místa doslovně znamená "Přístav růží". (zdroj: Wikipedie)

Poznámka: dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7 EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den - platba na místě

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi
  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pobytovou taxu - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta (pouze online telefonicky)
  • dopravu, pobytovou taxu - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta (pouze online telefonicky)