Portorož - Hotel Histrion - 2 noci

od 3 690 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

V hotelu Histrion si můžete vybrat z 276 zrekonstruovaných pokojů s motivy olivovníků, levandule a moře - s těmito prvky se během své dovolené na slovinském pobřeží setkáte na každém kroku. Každý pokoj, zařízený v pastelových přírodních odstínech modré, fialové a zelené s nádechem Istrie a úchvatným výhledem, je oázou pro dokonalý únik od každodenního života k moři.

Hotel Histrion se řadí do kategorie hotelů přátelských k cyklistům pro dvě kola, splňuje očekávání cyklistů a nabízí všechny související služby.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Superior Istrian s výhledem na přístav a balkonem

Dvoulůžkový pokoj ve stinné části hotelu s výhledem na přístav.

Vybavení pokoje: balkon, satelitní TV, telefon, rádio, minibar, klimatizace, psací stůl, koupelna - sprcha, fén, balíček toaletních potřeb, trezor, minibar, služba buzení / budík. Velikost pokoje: 19 m 2 . Velikost lůžka: 1 manželská postel 160 x 200 cm nebo oddělená lůžka 100 x 200 cm

Dvoulůžkový pokoj Superior Istrian s manželskou postelí/dvěma oddělenými lůžky, výhledem na přístav a balkonem

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí ve vnější části hotelu s výhledem na přístav.

Vybavení pokoje: balkon, satelitní TV, telefon, rádio, minibar, klimatizace, psací stůl, koupelna - sprcha, fén, balíček toaletních potřeb, minibar, trezor, služba buzení / budík. Velikost pokoje: 19 m 2 . Velikost lůžka: 1 manželská postel 160 x 200 cm nebo oddělená lůžka 100 x 200 cm + přistýlka 90 x 200 cm. V tomto pokoji lze ubytovat jedno dítě na přistýlce do 12 let zdarma.

Dvoulůžkový pokoj Superior Istrian s výhledem na moře a balkonem

Pokoj ve vnější části hotelu s výhledem na moře.

Vybavení pokoje: balkon, satelitní TV, telefon, rádio, minibar, klimatizace, psací stůl, koupelna - sprcha, fén, balíček toaletních potřeb, minibar, trezor, služba buzení / budík. Velikost pokoje: 19 m 2 . Velikost lůžka: 1 manželská postel 160 x 200 cm

Dvoulůžkový pokoj Superior Istrian s přistýlkou, výhledem na moře a balkonem

Pokoj ve vnější části hotelu s výhledem na moře.

Vybavení pokoje: balkon, satelitní TV, telefon, rádio, minibar, klimatizace, psací stůl, koupelna - sprcha, fén, balíček toaletních potřeb, minibar, trezor, služba buzení / budík. Velikost pokoje: 19 m 2 . Velikost lůžka: 1 manželská postel 160 x 200 cm + 90 x 200 cm. V tomto pokoji lze ubytovat jedno dítě na přistýlce do 12 let zdarma.

Rodinný pokoj Istriana (2 dospělí + 2 děti) s balkonem

Vybavení pokoje: balkon, satelitní TV, telefon, rádio, minibar, klimatizace, psací stůl, koupelna - sprcha, fén, balíček toaletních potřeb, minibar, trezor, služba buzení / budík. Velikost pokoje: 36 m 2 . Velikost lůžka: 2 x manželská postel 160 x 200 cm nebo oddělená lůžka 90 x 200 cm. V tomto pokoji se mohou zdarma ubytovat dvě děti na přistýlce do 12 let.

Stravování

polopenze (snídaně, večeře) v hotelové restauraci.

Mořský vodní park Termaris

Kompletně zrekonstruovaný mořský aquapark Termaris je bazénový komplex s mořskou vodou, kde je 12 měsíců v roce otevřeno 2400 m2 bazénů, relaxačních bazénů a dětských bazénů s vyhřívanou mořskou vodou, které nabízejí nejkrásnější výhled na slovinské moře. Sea Park Termaris se nachází v hotelu Histrion. V létě navazuje otevřená terasa přímo na pláž.

Vpravo, na klidnější straně bazénového komplexu, najdete plavecký bazén a příjemně teplou vířivku.

Na levé straně se nachází velký plavecký bazén pro nácvik tahu. Kolem něj se nachází několik dětských bazénů plných herního vybavení - ideální pro naše nejmenší hosty, kteří se zde mohou vyřádit. Pro dokonalou rodinnou zábavu vyzkoušejte náš "hravý bazén" s rychlým plaveckým proudem a víry, které potěší plavce všech věkových kategorií.

Stručně řečeno - mořský aquapark Termaris splňuje všechny požadavky na to, aby se stal oblíbenou krytou pláží každého milovníka moře, ať už dává přednost odpočinku u bazénu a soustředění se na sebe, nebo cákání ve vodě.

Blahodárné účinky "mladého moře"

Bazény v mořském aquaparku Termaris jsou naplněny takzvaným "mladým mořem" - mořskou vodou bohatou na minerály z mnoha přítoků, které do něj ústí. Díky tomu je koupání v našich bazénech dokonalým mořským zážitkem. Mladé moře je bohaté na mikroprvky, které mají blahodárný vliv na organismus a pohodu. Patří mezi ně jód, draslík, vápník, brom, selen a hořčík.

Wellness centrum Benedicta

Spojte čistý, bohatý mořský vzduch, slunce, blahodárnou sůl a bahno a zdravé istrijské bylinky a získáte ideální podmínky pro relaxaci, regeneraci a únik do svého vnitřního světa. Vítejte ve wellness centru Benedicta, kde vám pomůžeme objevit filozofii mnichů Benedicta, která vám dodá pocit vnitřní dokonalosti a spokojenosti. Odpočiňte si ve šikovných rukou našich odborníků a nechte se hýčkat tradičními procedurami obohacenými o místní ingredience, jako je mořská sůl, bahno ze solných pánví, solanka, olivový olej, levandule a další istrijské bylinky. Ať už budete relaxovat ve světě saun, v solné místnosti, v jediném hammamu na slovinské Istrii, nebo při kosmetickém ošetření, nikdy nebudete daleko od příběhů Istrie a nekonečného modrého moře!

Na místě se platí pobytová taxa - 2,5 Eur/osoba/den a registrační poplatek 1,- Eur/osoba

Dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7,- EUR/den

Domácí mazlíčci na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den

Poloha: do 100 m od moře

dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7 EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den - platba na místě

Hotel Histrion: Kompletně zrekonstruovaný hotel Histrion leží na půli cesty mezi Portoroží a Piranem, lemovaný oleandrovými keři, palmami, levandulí a vavřínovými keři. Hotel je obklopen nekonečným modrým mořem. Nezapomenutelná krása a atmosféra Istrie z něj sálá na každém kroku. Hotel nabízí přímý vstup do Mořského aquaparku Termaris s nejkouzelnějším výhledem na slovinské moře a do wellness centra Benedicta, které zahrnuje svět saun, solnou místnost a řadu masáží a kosmetických procedur s nádechem Istrie.

Příjezd možný denně.: Destinace

Portorož (italsky Portorose) je slovinské sídlo městského typu na pobřeží Jaderského moře. Je administrativní součástí Piranu. Název místa doslovně znamená "Přístav růží". (zdroj: Wikipedie)

Poznámka: dětská postýlka (pro dítě do 2 let) - 7 EUR/den-platba na místě, domácí mazlíčci do 3 kg na vyžádání (jen v určitých pokojích) - 20 EUR/den - platba na místě

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi
  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pobytovou taxu - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta (pouze online telefonicky)
  • dopravu, pobytovou taxu - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta (pouze online telefonicky)