Podčetrtek - Terme Olimia - Breza hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Terme Olimia - Breza hotel

Hotel Breza**** je čtyřpodlažní hotel se 3 výtahy, který nabízí příjemný pobyt v domácím prostředí ve 185 pokojích. Dominantou hotelu je termální bazén Vodian (120 m2) o teplotě 35-36 °C, kam mají hosté hotelu vstup zdarma. V Health Center Olimia se kombinují tradiční znalosti s dovednostmi moderní medicíny pro zlepšení vašeho zdraví a pohody. Specializují se na rehabilitaci páteře - zaměřují se na korigování nesprávného pohybového vzorce a svalové nerovnováhy. 

Hostům je v hotelu k dispozici recepce (24 h/denně), restaurace Glandula, aperitiv bar, optika, kadeřnictví, prádelna, menší prodejna a parkoviště pro 322 vozidel, které se nachází vedle hotelů. Bezplatné WI-FI připojení je k dispozici v pokojích i v hotelovém lobby. Kouření není v hotelu povoleno.

Snídaně formou bufetu se podávají v 7:00-10:00, obědy formou bufetu ve 12:00-14:00 a bufetové večeře 18:00-21:00.

Dvoulůžkový pokoj Standard s výhledem do lesa (19,6 m2) – pro 2-3 osoby, s balkonem i bez balkonu. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm) nebo dvě lůžka (90 x 200 cm), přistýlka nebo rozkládací křeslo a koupelna se sprchou nebo vanou.

Dvoulůžkový pokoj Standard s výhledem na bazény nebo do zahrady s balkonem (19,5 m2) – pro 2 osoby. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm) nebo dvě lůžka (90 x 200 cm), přistýlka a koupelna se sprchou.

Dvoulůžkový pokoj Standard s výhledem do zahrady nebo do lesa s balkonem (22,6 m2) – pro 2-3 osoby. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm) nebo dvě lůžka (90 x 200 cm), přistýlka a koupelna se sprchou nebo vanou.

Rodinný pokoj Standard s výhledem na bazény s balkonem (23,3 m2) – pro 2-3 osoby. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm), rozkládací křeslo a koupelna se sprchou.

Pokoj Standard suite s výhledem do lesa, na bazény nebo do zahrady, bez balkonu (38 m2) – pro 2-5 osob. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm), pohovka a koupelna se sprchou nebo vanou.

Pokoj Standard suite s výhledem do lesa, na bazény nebo do zahrady, s balkonem (38 m2) – pro 2-5 osob. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm), pohovka a koupelna se sprchou nebo vanou.

Pokoj Superior suite s výhledem do zahrady, s balkonem (46,1 m2) – pro 2-5 osob. V pokoji se nachází francouzské lůžko (180 x 200 cm), pohovka a koupelna se sprchou nebo vanou.

Vybavení pokojů: klimatizace, LCD/TV, WI-FI, minibar, trezor


Lázně Olimia se nacházejí v městečku Podčertek na východní straně Slovinska. Tuto vesničku lemuje zvlněná, mírně kopcovitá krajina plná vinohradů a zelených lesů

Lázně nabízejí koupání v moderních vnitřních a venkovních bazénech, které jsou označovány za nejhezčí v celém regionu. Jejich teplota je 26-37 °C a koupele jsou doporučeny v těchto vodách pro klienty, kteří trpí problémy pohybového aparátu, rehabilitují se po operacích následkem úrazu, trpí revmatickým, kožním a cévním onemocněním.

V areálu jsou pro hosty nachystány kouzelný svět Wellness Orhidelia, oficiálně nejlepší wellness centrum ve Slovinsku, SPA centrum, Family Wellness Termalija, první slovinské rodinné wellness

a známý venkovní Thermal Park Aqualuna, který milují děti i jejich rodiče.

WELLNESS ORHIDELIA

Wellness Orhidelia se může pochlubit venkovními a vnitřními bazény, které vás budou hýčkat všemi možnými způsoby. Pociťte sílu gejzírů nebo tok pomalé řeky, která vás zavede kolem magické jeskyně. Ponořte se o kousek dál a poddejte se magickému pocitu podvodní hudby. Odevzdejte se síle masážních lehátek při popíjení místního vína ve vodním baru Amita.

Pro ještě více intimity a relaxace se vydejte do všemocné dřevěné pohádky, kde se vaše tělo poddá termálním účinkům četných tematických saun. Pociťte svobodu svého těla na speciální nudistické terase nebo si vyzkoušejte, jaké to je ležet pod obzorem.

Speciální místnost s vodními postelemi vás zavede do nejvyšších zákoutí vaší mysli.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ RELAX

Termalija Relax je skutečnou vodní oázou, která vás zavede do širokého světa termálních požitků ve víru léčivých bublin. Bazény, prudké řeky, gejzíry, vířivky, vodní masáže i sauna.

SAUNOVÝ SVĚT

Tradice saunování sahá daleko do historie lidstva. Pro své pozitivní účinky na naše zdraví je dnes rozšířena po celém světě. V Terme Olimia je největší svět saun ve Slovinsku. Má až osm různých saun, četná tematická odpočívadla, bazény, nudistickou terasu s bazénem, vířivky, Kneippův bar atd.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ FAMILY FUN

Family Wellness Termalija je první a největší rodinný wellness ve Slovinsku. Je zde labyrint bazénů, lezecká stěna nad vodou, dětský bazén, dětské pískoviště. Rodinnou zábavou je sledování filmu v 7D kině.

LÁZNĚ ARMONIA

Spa Armonia je skrytý kout uvnitř nejprestižnějšího Wellness Hotelu Sotelia****s. Vybrat si můžete ze široké nabídky masáží z celého světa, pleťových masek a formování postavy, ale i kosmetických služeb.

AQUALUNA TERMÁLNÍ PARK

Aquauna termální park se rozkládá na ploše až 3000 m2 a může se pochlubit vodními atrakcemi a četnými skluzavkami vhodnými pro všechny věkové kategorie. S mnoha tematickými bazény, adrenalinovou věží se skluzavkami, animacemi a příjemným pohodlím pro celou rodinu připraví spoustu zábavy.

Poloha: vnitrozemí

Vybavení: bazén vnitřní, bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace á la carte, sauna, tobogán, aquapark, masážní salón, Spa, recepce, termální centrum.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé.

Dítě do 5 let bez lůžka se 2 dosp. os. - ZDARMA.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ TÝDENNÍ POBYTU 7 NOCÍ I VÍCE - SLEVA 15 % / OSOBA / POBYT !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: V opčině Podčetrtek, v těsné blízkosti chorvatských hranic na východě Slovinska, se nachází stejnojmenná obec, jejíž historickou dominantou je hrad Podčetrtek a kterou lemuje kopcovitá krajina s vinohrady a lesy. I v této oblasti vyvěrají termální prameny, jež vykazují mírnou radioaktivitu prospěšnou při léčení pohybového ústrojí a kožních problémů. Bylo zde vybudováno nějvětší rodinné wellness v celém Slovinsku patřící i k těm nejlepším. Zdejší Terme Olimia rezort tak nabízí obrovské možnosti zábavy, regenerace, odpočinku a to nejen ve zmiňovaném wellness a mnoha bazénech, ale také v okolní nádherné přírodě.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - speciální švédský stůl Olimia
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • WI-FI
  • láhev termální vody na pokoji
  • vstup do Wellness Termalija RELAX, Thermal park Aqualuna a Terme Tuhelj
  • 1 vstup do sauna world Termalia nebo 1 vstup do bazénů Termalia Family FUN
  • animace pro děti a dospělý

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa 2,50 EUR/den/osoba - platí se na místě
  • plná penze možná za příplatek - platí se v CK/u prodejce
  • Wellness Orhidelia: pondělí–čtvrtek 21,50 €/osoba/den (2 vstupy za den), pátek–neděle a prázdniny 33 €/osoba/den (2 vstupy za den)
  • Sauna world Termalia: pondělí–čtvrtek 13 €/osoba/den, pátek–neděle 19 €/osoba/den
  • Termalia Family Fun: dospělí 11 €/osoba./den, pátek–neděle a prázdniny 14 €/osoba/den, děti (5–13,99 let): 6 €/osoba/den, pátek–neděle a prázdniny 9 €/osoba/den