Mariborsko Pohorje - Welllness & Spa hotel Bolfenk - 2 noci v Pohorje

od 4 090 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Welllness & Spa hotel Bolfenk - 2 noci v Pohorje

Balíček ubytování zahrnuje:

ubytování s polopenzí za osobu

vstup do vnitřního bazénu na 3 hodiny denně (z důvodu pravidelné čistoty bazénu si hotel vyhrazuje právo na jeho uzavření)

Poloha: V letovisku

Vybavení: internet, fitness, kavárna, sauna, krytý bazén, letní terasa, wellness.

Destinace: Welllness & Spa hotel Bolfenk

Pohorje Village Wellbeing Resort - hotelový a apartmánový komplex skládající se ze čtyř budov se nachází ve výšce 1050 m na Mariborském Pohorí, v srdci Mariborského lesa a je vzdálen pouhých 300 m od horní stanice lanovky největšího slovinského lyžařského střediska. Místo nabízí jedinečný zážitek z klidu, ticha a splynutí s nádhernou přírodou, která ho obklopuje.

Možností, jak strávit den, je zde mnoho, protože každé roční období nabízí jiné možnosti jak pro páry, které hledají odpočinek v přírodě, nebo pro ty s dobrodružným duchem, tak i pro rodiny, které chtějí strávit kvalitní společné chvíle.

Lokalita Pohorje Village Wellbeing Resort nabízí vše - s komfortními ubytovacími jednotkami, kvalitním wellness a spa centrem a místní tradiční kuchyní, k dispozici jsou 42 km dlouhé lyžařské tratě, lanovky do centra Mariboru, četné turistické a horolezecké trasy, energetická stezka a adrenalinový bike park Pohorje.

Mariborské Pohorje je oblíbenou lyžařskou destinací. Zářivě bílé lyžařské stopy, stejně jako upravené běžecké a trekové trasy, lákají mnoho nadšených skialpinistů a snowboardistů, ale také pěší turisty, horské cyklisty, parašutisty, jezdce a dobrodruhy. Sjezdovky propojuje 5 sedačkových lanovek, 16 lyžařských vleků a kabinková lanovka.

Welllness & Spa hotel Bolfenk**** s e nachází v nadmořské výšce 1050 m, ve středisku Bolfenk v Mariborském pohorje, v těsné blízkosti sjezdovek. Pokoje plné slunce, vynikající místní kuchyně podávaná v restauraci hotelu Bolfenk a přímý vstup do wellness domu "WellNest", kam můžete dojít v pantoflích a županu, slibují dokonalý odpočinek od každodenního života. Než se půjdete uložit do pohodlné postele, výhled na hvězdnou oblohu vám pomůže snadněji usnout, zatímco vůně čerstvě upečeného chleba vás probudí následující ráno. Mezitím už budou z okna vykukovat sluneční paprsky a zvát vás do náruče přírody.

Ubytování: Hotel má 20 luxusních dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, které jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, kuchyňským koutem (za příplatek), jídelním koutem, kabelovou LCD TV, bezpečnostní schránkou a bezplatným WI-FI internetem. Každý pokoj má pohovku, která se může stát přistýlkou pro 2 děti do 11,99 let nebo 1 dospělou osobu. Většina pokojů má pohodlný a prostorný balkon.

Možnost dětské postýlky za 10 EUR na den - platba na místě, nahlášení ale již při rezervaci.

Pes za příplatek 15 Eur/noc (max. 1 pes/pokoj)

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů.

Wellness centrum - vstup na 3 hodiny, 21 Eur/osoba: Hotel je přímo propojen s wellness domem "WellNest", který se rozkládá na dvou podlažích. V prvním patře se nachází vyhřívaný bazén s přírodní energetickou vodou a vířivka s masážním efektem (34 °C). Ve druhém patře se nachází "Saunový svět" s pěti saunami (finská sauna, chromoterapeutická sauna, turecká parní lázeň, aromatická parní lázeň a hammam sauna), ledovou jeskyní, ochlazovacím Kneippovým a masážním bazénkem a nabídku doplňuje vynikající výběr prémiových masáží a kosmetických programů. Využití wellness centra je možné za příplatek a po předchozím nahlášení na recepci.

Lyžařský areál Mariborsko Pohorje se rozkládá v nadmořské výšce 325 až 1327 m, k dispozici je více jak 41,5 km sjezdových tratí, běžkaři mají k dispozici více jak 27 km tratí. Areál má 5 sedačkových vleků (3x dvoj a 2x čtyřsedačka), 16 vleků a jednu kabinovou sedačku.

Příjezd do tohoto hotelu možný až od 16:00 hod.

Mariborsko Pohorje je část horského masivu Pohorje, rozkládající se západně od města Maribor. Nejvyšším vrcholem pohoří je Črni vrh, vysoký 1 543 m. Samotné pohoří Pohorje se dělí na místní části Mariborsko Pohorje, Zreško Pohorje, Ribniško Pohorje atd.). Samotné Pohorje je nejvýchodnější výběžek Alp. Pohoří je vhodné pro celoroční pobyty - turistika, cykloturistika, lyžování, běžky...

WiFi připojení: venkovní parkování zdarma (není garantováno)

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí, pobytovou taxu, přihlašovací poplatek, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • dopravu, poj. léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonicky)