Mariborsko Pohorje - Forest hotel Videc - 4 noci v Pohorje

od 7 050 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: V horském středisku

Forest hotel Videc: Hotelový a apartmánový komplex Pohorje Village Wellbeing Resort, který se skládá ze čtyř budov, se nachází v nadmořské výšce 1050 m na Mariborském Pohorí, v srdci Mariborského lesa a je vzdálen pouhých 300 m od horní stanice lanovky největšího slovinského lyžařského střediska. Místo nabízí jedinečný zážitek z klidu, ticha a splynutí s nádhernou přírodou, která ho obklopuje.

Možností, jak strávit den, je zde mnoho, protože každé roční období nabízí jiné možnosti jak pro páry, které hledají odpočinek v přírodě, nebo pro ty s dobrodružným duchem, tak i pro rodiny, které chtějí strávit kvalitní společné chvíle.

Lokalita Pohorje Village Wellbeing Resort nabízí vše - s komfortními ubytovacími jednotkami, kvalitním wellness a spa centrem a místní tradiční kuchyní, k dispozici jsou 42 km dlouhé lyžařské tratě, lanovky do centra Mariboru, četné turistické a horolezecké trasy, energetická stezka a adrenalinový bike park Pohorje.

Mariborské Pohorje je oblíbenou lyžařskou destinací. Zářivě bílé lyžařské stopy, stejně jako upravené běžecké a trekové trasy, lákají mnoho nadšených skialpinistů a snowboardistů, ale také pěší turisty, horské cyklisty, parašutisty, jezdce a dobrodruhy. Sjezdovky propojuje 5 sedačkových lanovek, 16 lyžařských vleků a kabinková lanovka.

Hotel Videc se nachází v areálu Pohorje Village Wellbeing Resort.

Hotel má 28 dvoulůžkových pokojů a jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, jídelním koutem, kabelovou LCD TV a bezplatným WIFI internetem. Prostorné dvoulůžkové pokoje mají dvě přistýlky a většina z nich má vlastní balkon s výhledem na les.

Stravování: polopenze (snídaně, večeře formou bufetu)

Wellness služby: Hoteloví hosté mohou za příplatek využívat služeb wellness domu "WellNest", který se rozkládá na dvou podlažích. V prvním patře se nachází vyhřívaný bazén s přírodní energetickou vodou a vířivka s masážním efektem (34 °C). Ve druhém patře se nachází Saunový svět s pěti saunami (finská sauna, chromoterapeutická sauna, turecká parní lázeň, aromatická parní lázeň a hammam sauna), ledová jeskyně, ochlazovací Kneippův a masážní bazén a nabídku doplňuje vynikající výběr prémiových masáží a kosmetických programů. Využití saunového světa je možné za příplatek a po předchozím nahlášení na recepci.

Hotel nabízí půjčovnu elektrických i běžných jízdních kol, sportovního vybavení, stolních her a různých cyklistických a turistických map.

V areálu hotelu Forest Videc se nachází obchod s místními produkty a suvenýry.

Aktivity v místě: v hodné místo pro pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování, saunu, lázeňské a wellness procedury.

Domácí mazlíček: povolen za příplatek 15,00 €/den.

Destinace: Mariborsko Pohorje je část horského masivu Pohorje, rozkládající se západně od města Maribor. Nejvyšším vrcholem pohoří je Črni vrh, vysoký 1 543 m. Samotné pohoří Pohorje se dělí na místní části Mariborsko Pohorje, Zreško Pohorje, Ribniško Pohorje atd.). Samotné Pohorje je nejvýchodnější výběžek Alp. Pohoří je vhodné pro celoroční pobyty - turistika, cykloturistika, lyžování, běžky...

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování s polopenzí, pobytovou taxu, přihlašovací poplatek, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • dopravu, poj. léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonicky)