Lázně Dobrna - Depandance hotel Park - krátký odpočinek v termálech - 2 noci


  • ubytování: depandanceubytování: depandance
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

DEPANDANCE HOTEL PARK - HOTEL PRO AKTIVNĚ STRÁVENOU DOVOLENOU

Hotel byl postaven roku 1875 a roku 2008 naposledy rekonstruován. Leží 300 m od hotelu Vita. Zařízení bude vyhovovat všem, kteří chtějí svůj volný čas trávit aktivně. Je zde fitness, společenská místnost, individuální sauny a prostory k odpočinku, samoobslužná restaurace. Pokoje jsou vybaveny telefonem, pay TV (Quadriga systém: CD, filmy, pohádky, internet…), WC, koupelnou, fénem na vlasy a možností bezplatného bezdrátového internetového připojení. Podkrovní pokoje klimatizovány.

V hotelu Park mohou za poplatek pobývat i malí domácí mazlíčci.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, na pokojích je telefon,TV, trezor, minibar, WC, koupelna, fén na vlasy, WiFi, připojení k internetu. Jednolůžkový pokoj s možností přistýlky pro 1 dosp. osobu a dítě do 15 let věku.

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení plné penze.

Pobytová taxa ve výši 2,5 Eur/os./den, děti mají slevu. Platba na recepci. WiFi zdarma.
P { margin-bottom: 0.21cm; }

PŘÍRODNÍ FAKTORY : V Lázních Dobrna jsou tři hlavní léčivé složky uznané Ministerstvem zdravotnictví Slovinské republiky: termální voda, bahno a rašelina. CENTRUM KRÁSY A MASÁŽÍ »HIŠA NA TRAVNIKU« : V Lázních Dobrna funguje špičkové centrum krásy a masáží »HIŠA NA TRAVNIKU«. Nejmodernější přístroje k péči o tělo a obličej se tu snoubí s historií v podobě již tradičních dotyků nejlepších masérů – vše pro Vaše rozmazlování, uvolnění a probuzení vnitřní krásy, kterou v sobě skrýváte. Centrum »HIŠA NA TRAVNIKU« nabízí: masáže a uvolňující rituály, ayurvedu, péči a čištění obličeje, líčení, péči o tělo, péči dlaní a chodidel, formování těla, programy na uvolnění a hýčkání, programy na formování těla.

CENTRUM SAUN »DEŽELA SAVN« : »Dežela savn« se rozprostírá na 500 m 2 . Energie pozitivních krystalů na Vás zapůsobí stejně blahodárně jako tradice uvolnění a čištění organismu v naší oáze klidu, osvěžení a uvolnění. Výběr krystalů, po kterých jsme sauny pojmenovali, představuje krátké seznámení s krystalovými minerály, které ukrývá a odkrývá země.

BAZÉNY : Termální bazény jsou Vám k dispozici v hotelu Vita a v Lázeňském domě. Hlavní účinkující látkou v Lázních Dobrna je alkalická termální voda s teplotou u pramene okolo 35 až 36,5 °C obsahující přiměřené množství vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanu. Po celá desetiletí ji používáme k posílení organizmu a zlepšení celkové psychofyzické kondice jednotlivců i skupin. Hlavní účinkující látkou je vápník – hořčík hydrogenuhličitá alkalická akratoterma o teplotě od 35 do 36,5 °C. Ministerstvo zdravotnictví potvrdilo termální vodu jako přírodní léčivý faktor. Lázeňský dům: koupele 32 – 34 °C • bazén 32 °C. TEPLOTA VODY : Bazény s lázeňskou termální vodou v hotelu Vita - vnitřní bazén s teplotou 32 °C • venkovní bazén s teplotou 28 – 29 ˚C • vnitřní dětský bazén s teplotou 32 ˚C • venkovní dětský bazén s teplotou 32 ˚C • perličková koupel s teplotou 35 – 36 ˚C • perličková koupel v centru saun s teplotou 35 ˚C • ochlazovací bazén v centru saun 17 ˚C • koupele 32 – 34 ˚C.

balíček služeb Krátký odpočinek obsahuje:

2x nocleh ve dvoulůžkovém pokoji

2x polopenze (snídaně, večeře) formou bohatého bufetu

koupací župan po dobu pobytu (půjčení v hotelu Vita)

neomezené koupání v bazénech s léčivou termální vodou v hotelu Vita

denně aerobik v bazénu

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, lázně, bazén, fitness, kosmetika, sauna, 24-hod.servis, parkoviště, internet (WIFI).

pokoj s balkonem za příplatek - informace v Ck.

ranní gymnastika: animační program dle nabídky hotelu

bezplatné parkování v blízkosti hotelu

živá taneční hudba v kavárně hotelu Vita

WiFi připojení zdarma

Slevy

  • 0_sleva Slovinsko

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování za osobu s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě - 1,27 Eur/os./den. Cena neobsahuje dopravu, delegáta, pojištění léčebných výloh a storna - možno dokoupit