LÁZNĚ ČATĚŽ S VÝLETY DO OKOLÍ V CENĚ - HOTEL ČATĚŽ*** - NOVINKA

od 6 990 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Lázně a wellness pobyty
    • Relaxační, wellness

TERME ČATĚŽ se řadí mezi nejúspěšnější lázeňská centra ve Slovinsku. Díky termální vodě jsou lázně vhodné na léčbu poúrazových nebo pooperačních stavů pohybového aparátu, zánětlivých revmatických onemocnění, degenerativní extra-kloubní revmatismus, neurologické poruchy a stavy po mrtvici a gynekologická onemocnění.
Můžete navštívit zimní riviéru, která nabízí vnitřní bazénový komplex s více než 2.300 metry čtverečními vodní plochy, whirlpooly, vodopády, masáže, Relax zóna, divoká řeka, tobogány, saunový svět nebo Letní riviéru, kde můžete vyzkoušet více než 10.000 metrů čtverečních termálních vodních ploch, vodní atrakce a bazény, s teplotou od 26 do 36 stupňů Celsia, tobogány, pirátský ostrov, divoká řeka, dětské bazény, Whirlpool.

HOTEL ČATĚŽ*** je situován v komplexu Terme Čatěž v centru města. Během pobytu vám bude k dispozici vnitřní bazén s termální vodou, venkovní bazén, Spa a Wellness centrum (s hotelem propojené chodbou), fitness, tělocvična, v blízkosti - dětské hřiště, tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, kulečník, bowling, sqash, badminton, cyklostezky. Hotel je vybaven restaurací, lobby a denním barem, letní terasou, dětským koutkem, Wi-Fi ve společných prostorech, kosmetickým salónem, výtahem, prodejem suvenýrů, lékařem.
Klimatizované a moderně zařízené pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) SAT-TV, telefonem, trezorem, minibarem a připojením na internet.

Program zájezdu

1. den: odjezd po půlnoci z Č. Budějovic do chorvatského NP Plitvická jezera (UNESCO). Celodenní procházka úžasným přírodním amfiteátrem, jehož osu tvoří 16 jezer spojených 92 kaskádami s průzračně čistou vodou. Odpoledne přejezd do Slovinska do lázní Čatěž. Ubytování, případně možnost koupání.
2. den: celodenní koupání v termálním areálu.
3. den: dopoledne výlet do Záhřebu - hlavního města Chorvatska, kde si prohlédneme Staré město, Kapitol s krásnou bílou katedrálou. Projdeme si spletitou síť středověkých uliček, navštívíme chrám Sv. Marka. Odpoledne návrat na koupaní v termálním areálu.
4. den: dopoledne výlet do města Kostanjevica na Krki, které je jedno z nejstarších měst ve Slovinsku ležící na ostrově řeky Krka s malebným historickým centrem. Odpoledne návrat na koupání v termálním areálu.
5. den: po snídani odjezd. Po cestě zastávka a prohlídka historického města Celje, se stejnojmenným hradem. Příjezd do Č. Budějovic ve večerních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • 4x ubytování s polopenzí formou bufetu
  • neomezený vstup do hotelových bazénů s termální vodou
  • 1x denně vstup do vnitřních bazénů Lázní Čatěž (Zimní termální riviéra), nebo 2x denně vstup do venkovních bazénů Lázní Čatěž (Letní termální riviéra - otevřeno od května do září)
  • animační program
  • výlety
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • lázeňskou taxu 2,50 EUR / noc / osoba a registrační poplatek 1,50 EUR / osoba - obojí platba na místě
  • doporučená částka na vstupy (příplatek: 40 €)