Kranjska Gora - Ramada hotel & suite - 3 noci od jara do podzimu


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Ramada hotel & suite - 3 noci od jara do podzimu

Balíček služeb obsahuje:

ubytování s polopenzí (snídaně, večeře formou bufetu) za osobu

volný vstup do vodního parku Aqua Larix (v pátek a v sobotu noční plavání do 23.00), do plaveckého bazénu v Kompas Relaxation Centre

animační program dle nabídky

Cena obsahuje


3 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku.

Poloha: V horském středisku

dětská postýlka za 6,- EUR na den.

Ramada hotel & suite: Hotel se nachází v samém centru Kranjska Gora a je považován za jeden z architektonických prvků střediska. Leží jen 100 metrů od sjezdovek a díky své poloze vedle hlavní sjezdovky je vždy ve středu místních aktivit. Hotel má restauraci, pizzerii, hospodu v irském stylu, ve které se konají karaoke a jiné zábavné večery, kavárnu.

Ubytování:

Pokoje v hotelu nabízejí výhled na hory (Superior) a malebné okolí (Standard). Celkem je v hotelu 110 pokojů, některé jsou vhodné pro alergiky. Pokoje mají možnost až 2 přistýlek (rozkládací pohovka rozměru 190 x 140 cm pro 2 osoby na přistýlce), mají koupelnu s WC, TV, telefon, WIFI, minibar, trezor. Většina pokojů má balkon.

Stravování:

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

V blízkosti je k dispozici vodní svět Larix (součást Ramada resorts) - plocha 400 m 2 , bazény, sauny, odpočinek.

Pobytová taxa a registrační poplatek v celkové výši 3 Eur na osobu/den se platí na místě, dítě 7-18 let platí 1,5 Eur/den.

Pobyty již od 2 nocí, nástup možný kdykoliv. Bližší informace v CK.

Parkování zdarma u hotelu (do obsazenosti parkoviště).

Destinace: Kranjska Gora, oblíbené slovinské středisko na úpatí Julských Alp, vhodné pro letní i zimní dovolenou nabízí několik hotelů kategorie 3 i 4 hvězdy.

free WiFi: Dárkový poukaz ve výši 5 Eur pro dospělou osobu, platí pro placené hotelové služby po dobu pobytu (masáže, wellness apod.) Poukaz nelze vyměnit na hotovost.

parkování zdarma u hotelu (do obsazenosti parkoviště)

Poznámka: dětská postýlka za 6,- EUR na den.

Cena zahrnuje

  • 3 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa 3 Eur/den/dosp. osoba, dítě 7-18 let platí 1,5 Eur/den - platba na místě. Dále v ceně není doprava, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta
  • Pobytová taxa 3 Eur/den/dosp. osoba, dítě 7-18 let platí 1,5 Eur/den - platba na místě. Dále v ceně není doprava, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta