Koper - Aquapark hotel Žusterna - 4 noci


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Aquapark hotel Žusterna - 4 noci

Balíček služeb obsahuje:

Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji dle výběru

polopenzi (snídaně, večeře)

parkování v garážovém domě hotelu

koupání v Aquaparku Žusterna

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, internet, restaurace, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, sauna, vodní park, krytý bazén, terasa, bazén s mořskou vodou, letní terasa, parkoviště, klimatizace.

Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat),

3. sprchování (3 min): Aquapark hotel Žusterna

Aquapark hotel Žusterna je starší hotel kategorie 3*, vzdálen do 100 od betonové pláže, městská pláž je cca 800 m. Mezi hotelem a pláží se nachází komunikace. Hotel je znám svým Aquaparkem, který je největší na pobřeží. Aquapark se rozkládá na ploše více jak 1200 m 2 a má bazény s vyhřívanou mořskou, ale i sladkou vodou. K dispozici je 5 vnitřních bazénů a 3 venkovní (dětský bazén, bazén s mořskými vlnami, vířivka, vodopády, tobogán, masážní bazén s tryskami atd.). Aquapark je otevřen po celý rok.

Popis hotelu a ubytování: starší klimatizovaný hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (cca 90 x 180 cm) a s balkonem (25 m 2 ) nebo bez balkonu a bez přistýlky (23 m 2 ) . Pokoje mají klimatizaci, francouzské lůžko, koupelnu s WC, fén, telefon, minibar a SAT TV. Dětská postýlka na vyžádání 14,- EUR na den - platba na místě.

Stravování: polopenze formou „bufetu“ (snídaně i večeře) - jídla vám budou na talíř servírovat kuchaři. V rámci hotelu máte k dispozici restauraci, bar, venkovní terasu. Možnost dokoupení obědů za 525,- Kč na osobu a den (platí pro hotel).

Pláž: přímo proti hotelu je „pláž - městské koupaliště“ s vymezenou plochou pro koupání, opalovací plochy, bufet, dále je zde za poplatek možný vstup do plaveckého bazénu,

Hotel má wellness centrum , ve kterém kromě klasických masáží můžete vyzkoušet tradiční thajské masáže, navštívit saunu, solárium, kardiofitness. Specialitou v našem centru jsou římsko-irské koupele kde na 12 různých zastávkách během 120 minut zažijete horko i chlad, teplo i sucho - prostě relaxaci pro vaše tělo a mysl a celkový organizmus.

Program římsko-irských koupelí (tyto koupele jsou pouze v hotelu Žusterna a v Terme Čatež):

1. sprchování (3 minuty)

2. suchá římská sauna (85 °C - 15 min)

4. relaxace ve whirlpoolu (34 °C - 10 min)

5. saunování v parní irské lázni (46 °C - 15 min)

6. ochlazení v ledovém bazénu (18 °C – 1 min)

7. relaxace ve whirlpoolu (38 °C - 15 min)

8. infra-červená sauna (50-60 st.C; 15-20 min)

9. koupel v minerálním bazénu (30 °C - 15 min)

10. laconium (40-50 st.C ; 25 min)

11. sprchování (3 min): 12. odpočinek v relaxační zóně (25 min)+

Na místě se platí pobytová taxa 2 Eur/osobu/den a registrační poplatek 1,50 Eur/osobu a den.

Destinace: Koper je největší město na slovinském pobřeží, má více jak 23 000 obyvatel. Je to nejdůležitější přístav Slovinska. Mezi známé památky se řadí městká brána Muda a dále náměstí Titov trg, kde se nachází Prétorský palác, katedrála Nanebevzetí Panny Marie, Lóže a rotunda sv. Jana Křtitele. Koper je spojen rychlostní komunikací, která se napojuje na dálniční síť Slovinska. Z Mikulova je to 566 km, z Dolního Dvořiště 555 km.

WiFi zdarma:

Poznámka: Dětská postýlka - 14 Eur/den - platba na místě (nutno rezervovat),

Cena zahrnuje

  • 3 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku
  • 4 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných, služby delegáta
  • Pobytová taxa se platí na recepci - 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1,50 Eur/os/pobyt. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných, služby delegáta