Izola - Hotelresort Belvedere - Izola - 7 nocí, příjezd denně


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotelresort Belvedere - Izola - 7 nocí, příjezd denně

v ceně zahrnuto :

uvítací občerstvení v den příjezdu

polopenze (snídaně a večeře formou bufetu, do 10.6. a od 6.9. je večeře servírovaná)

doprava na pláž minibusem (20.06. - 2.09)

bazén (02.06. - 10.09.)

Cena obsahuje


ubytování na 5 nocí, 5 x polopenzi

Poloha: Do 1 km od pláže

Domácí mazlíčci - 20,- Eur/den a dětská postýlka - 7 Eur/den - platba na místě.

Destinace: Komplex Belvedere - Izola

Komplex Belvedere se skládá z několika vilových domů a apartmánů. Je situován v srdci slovinského pobřeží nedaleko letoviska Izola a Portorož.

Ubytování je v několika viladomech (Palma, Šalet, Loret, Oliva, Tamara). Všechny pokoje mají koupelnu a WC, klimatizaci, TV, WiFi, chladničku, telefon, fén. Pokoje Family s balkonem (FB3) mají 2 pevná lůžka a patrovou postel (pro děti max. do 17,99 let), pokoje Standard nebo Basic mají 2 lůžka a možnost 1 přistýlky, pokoje Standard s balkonem (DSB) jsou pouze dvoulůžkové.

Stravování: polopenze - snídaně (7.30.-10.00) a večeře (18.30.-20.30) formou bufetu (do 10.6. a od 6.9. pouze servírovaná večeře) je zajištěno v centrální restauraci. V resortu je dále restaurace Kamin, kde můžete ochutnat místní speciality, ryby apod. Doporučujeme rezervaci (není v ceně pobytu, za příplatek). Možnost dokoupení obědů (27.6.-30.8.) - 460 Kč/dosp. os./den, 300 Kč dítě do 15 let/den.

Restaurace Kamin jakož i tenisové kurty a další sportovní aktiviy jsou již placené služby.

Koupání a pláž: v rámci komplexu je prostorný bazén (02.06. - 10.09.), k pláži (cca 800 m vzdálené směrem dolů k moři) jezdí v období 20.06. - 02.09. bezplatný minibus. Dětská postýlka na vyžádání 7 Eur/den - platba na místě. Z pláže se dá podlé moře dojít na pláž v Izole (tobogán, restaurace, travnatá plocha), cca 5 minut klidné chůze po chodníku.

domácí mazlíček na vyžádání 20 Eur/den - platba na místě

Na místě se platí: Pobytová taxa dospělá osoba 2 Eur/den, dítě 7-17,99 let 1 Eur/den, registrační poplatek 1,60 Eur/os./pobyt, dítě 7-18 let platí 0,80 Eur/os./pobyt.

Check in 15.00-22.00, check out 7.00.-10.00

Město bylo založeno v 7. století aquileiskými uprchlíky na malém ostrově při pobřeží Istrie. Odtud také pochází jeho název - je odvozen z italského slova isola, které znamená ostrov. V 9. století se istrijské pobřeží dostalo pod vliv Benátské republiky, jejíž součástí se definitivně stalo v roce 1267. Staletí benátské nadvlády zanechala v regionu zřetelné stopy. Po uzavření Míru v Campo Formio v roce 1797 se oblast stala součástí Svaté říše římské, v době napoleonské patřila k autonomním Ilyrským provinciím Prvního francouzského císařství. Během francouzské nadvlády byly zbořeny městské hradby a materiál byl použit k zasypání průlivu oddělujícího ostrov od pevniny.

Po bitvě národů u Lipska v roce 1815 se území Ilyrských provincií dostalo pod rakouskou nadvládu. Po první světové válce připadla oblast Italskému království. Roku 1943 přešla v rámci Italské sociální republiky pod faktickou vojenskou kontrolu Wehrmachtu. Po ukončení druhé světové války připadla Izola Svobodnému území Terst. Součástí jeho zóny B byla do roku 1954, kdy tento státní útvar zanikl a zóna B připadla Jugoslávii. V té době odešla před nastupujícím komunismem z Istrie značná část italsky mluvících obyvatel.

V roce 1991 se Izola stala součástí nezávislého Slovinska. (zdroj: wikipedie)

minigolf: parkování

wifi na pokoji, v restauraci a u bazénu v baru

1 x zdarma minigolf (osoby 50+ mají zdarma 2 x při pobytu na 7 nocí)

animační programy pro děti od 11.6. do 5.9.

Poznámka: Domácí mazlíčci - 20,- Eur/den a dětská postýlka - 7 Eur/den - platba na místě.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, 7 x polopenzi

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pobytovou taxu a přihlašovací poplatek - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta
  • dopravu, pobytovou taxu a přihlašovací poplatek - platba na místě, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby delegáta