Bovec - Hotel Mangart - 2 noci s polopenzí


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: V horském středisku

Vybavení: recepce, restaurace, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness.

Hotel Mangart: Příjemný menší hotel Mangart, který se nachází ve středisku Bovec, nabízí 34 moderních pokojů a dva luxusní apartmány a je vhodným místem pro rodinnou dovolenou. K lyžování je vhodné blízké lyžařské středisko Kanin-Sella Nevea (slovinsko-italské pomezí) nebo lyžařský areál Kranjska Gora (cca 45 km).

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, standar nebo Superior. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají SAT TV, minibar, sejf, zdarma WiFi, koupelna se sprchou nebo s vanou, WC. Většina pokojů má balkon s pohledem na Julské Alpy, některé mají francouzské okno. Rodinné pokoje jsou pro 4 osoby (2 x ložnice, 1 x koupelna a WC)

Stravování: polopenze (snídaně, večeře) formou bufetu v hotelové restauraci.

Wellness v hotelu: k dispozici je sauna, vířivka, relaxační zona, možnost masáží. Wellness centrum je v 5. patře hotelu s pohledem na Julské Alpy - vše za poplatek

Na místě se platí pobytová taxa -dospělá osoba 2 Eur/osobu/den, dítě 7-18 let 1 Eur/osobu/den

Pro lyžařské pobyty doporučujeme zakoupit skipas Julské alpy, který platí pro 3 státy: Slovinsko, Rakousko, Itálie

Destinace: Bovec, malé městečko na severozápadě Slovinska, v západní části Julských Alp. V létě je středisko ideální pro turistiku, milovníky raftů, kánoí a kajaků po řece Soča. Pro pěší turistiku je překrásné údolí řeky Soča jako stvořené a tvořené mnoha soutěskami, vodopády. V zimě si můžete zalyžovat v blízkém areálu Bovec Kanin - Sella Nevea, ležící na hranici s Itálií. Lyžování je možné až ve výšce 2 200 m nad mořem.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu, 2 x polopenzi

Cena nezahrnuje

  • Dopravu, pojištění léč. výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonicky). na místě se platí pobytová taxa (dosp. os. 2 Eur/noc, dítě 7-17,99 let platí 1 Eur/noc)