Bohinj - Ribčev Laz - Hotel Jezero - 3 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Destinace

Bohinj, Bohinjská kotlina je údolí 20 km dlouhé a široké 5 km pod Julskými Alpami v Triglavském národním parku. Nachází se zde jedno z nejznámějších a největších slovinských jezer - Bohinjské jezero. je v nadmořské výšce 525 m a je 4,35 km dlouhé a 1,25 km široké. Ubytování je v apartmánech a soukromích pokojích v Ribčev Laz a v blízkém okolí. Na přání zajistíme fotografie ubytování.

Hotel Jezero - 3 noci

Balíček Basic obsahuje:

polopenzi s nápoji k večeři (voda, pivo, víno, limonády - bez limitu)

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji

vstup do plaveckého bazénu

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, restaurace, kavárna, sauna, krytý bazén, letní terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Hotel Jezero: Hotel Jezero**** se nachází v bezprostřední blízkosti Bohinjského jezera v obci Ribčev Laz.

Ubytování v hotelu Jezero je zajištěné v pokojích Superior s možností přistýlky. Pokoje mají klimatizaci, fén, minibar, sejf, koupelnu, WC, možnost přistýlky, WiFi, balkon.

Stravování v hotelové restaurci je formou polopenzePlus (snídaně, večeře + zdarma nápoje k večeři - voda, pivo, víno, limonády - vše formou bufetu).

Hosté mají k dispozici restauraci Vrtovin se zimní zahradou a letní terasou a à la carte restauraci Zlatovčica se zimní zahradou, kavárnu.

V hotelu je krytý bazén a hosté mají možnost masáží nebo sauny (za poplatek)

Pobytová taxa se platí na recepci v hotelu: 2,60 - 4,00 Eur/os./den, dítě 7-18 let platí 1,30 - 2,00 Eur/os./den (výši taxy si určuje vyhláškou místní samospráva obce).

vstup do fitness: welcome drink

Cena zahrnuje

  • 3 x ubytování s polopenzí ve dvoulůžkové pokoji za osobu, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta, na místě se platí pobytová taxa (Pobytová taxa se platí na místě - 3,13 Eur/os./den, dítě 7-18 let platí 1,67 Eur/os./den)