Bled - Park hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: vnitrozemí

Vybavení: bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, terasa, restaurace, recepce.

Sport a zábava: fitness studio, turistika, potápění, vodní sporty, půjčovna lodiček, cyklistika.

DÍTĚ DO 6 LET BEZ LŮŽKA SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA.

Park hotel: Hotel Park se nachází vedle promenády Bled, která se vine podél břehu jezera. Je přátelský pro cyklisty a turisty a nabízí konferenční prostory. Hotel má 218 pokojů a apartmány a krytý bazén s termální vodou. Má hotelovou restauraci a bar. Moderní lázeňské centrum se nachází v pátém patře s nejkrásnějším výhledem na jedinečné krásy Bledu. V hotelu se také nachází thajské centrum Bled. Pokoje jsou pohodlné, moderně zařízené a nabízejí výhled na jezero nebo do parku. Známý, originální pudinkový řez Bled se vyrábí v hotelové cukrárně.

Hotelová restaurace nabízí snídaně formou bufetu (7:30-10:30) a večeře (18:00-20:00) s řadou klasických jídel, místní i mezinárodní. Ve vstupní hale je aperitiv bar (od 10:00 do 22:00). Pokojová služba od 11:00 do 21:30, široká nabídka aperitiv baru. K dispozici, výtah, parkoviště, 2 nabíjecí stanice pro elektromobily.

V pátém patře se nachází bazén s termální vodou. Vstup do hotelového bazénu je pro hotelové hosty zdarma. Provozní doba bazénu od 12:00 do 20:00, každý den v týdnu. A také lázeňský park se saunami, vnitřními a venkovními odpočívárnami. Specialitou lázeňského parku je panoramatický výhled na jezero Bled ze saun a odpočíváren. V lázeňském parku si mohou hoteloví hosté užít také širokou nabídku masáží, koupelí, wellness rituálů a detoxikačních programů. Nabídka lázeňského parku je za úplatu. Provozní doba sauny od 11:00 do 20:00, každý den v týdnu. Pracovní doba wellness centra od 11:00 do 20:00, každý den v týdnu.

Park Hotel má thajské centrum nabízející thajské masáže a infračervenou saunu. Otevřeno denně od 9:00 do 22:00. Doporučujeme rezervovat si termín předem.

Destinace: Když se řekne jezero Bled, většina si vybaví kouzelný zelený ostrůvek Blejski otok s poutním kostelem Nanebevzetí Panny Marije obklopený úchvatnou modří jezerní vody, zelení okolních lesů a šedí útesů anebo pohádkový Blejski grad, který se právě na jednom z těchto útesů tyčí už od 11. století a z nějž je voda jezera naopak smaragdově zelená. Jezero Bled je napájeno podzemními zřídly, některá jsou termální a vodu jezera úspěšně dohřívají. Celá okolní krajina je poseta spoustou turistických tras a oblast je vyhledávaným cílem zájemců o vodní i zimní sporty, milovníků termálů, wellness, dobrého jídla i překrásné přírody na okraji Triglavského národního parku.

Ubytování: hotel ****

Typy pokojů: Dvoulůžkový pokoj: komfortní dvoulůžkový pokoj s balkonem s výhledem do parku. Pokoj (20 m2) se dvěma lůžky šířky 90 cm nebo jednou postelí šířky 180 cm má psací stůl, bezplatné WIFI připojení a koupelnu se sprchou a WC.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na jezero: komfortní dvoulůžkový pokoj s balkonem a výhledem na jezero. Pokoj (20 m2) se dvěma lůžky šířky 90 cm nebo jednou postelí šířky 180 cm má psací stůl, bezplatné WIFI připojení a koupelnu s vanou nebo sprchou a WC.

Apartmá Premium s výhledem na jezero : apartmá v pátém, prémiovém, patře s prostornou terasou a výhledem na jezero a Blejski Grad spolu s terasou měří 90 m2. Ložnice nabízí postel šíře 180 cm, šatní skříň, TV a prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem a toaletou. Prostorný obývací pokoj nabízí pohodlnou sedací soupravu s TV, jídelním stolem, ohřívačem pro přípravu čaje nebo kávy a další toaletu. Velkou terasu s lehátky a stolem pro čtyři obohacuje soukromá finská sauna s výhledem na jezero Bled a hrad Bled.

Apartmán s výhledem na jezero : komfortní apartmá s balkonem a výhledem na jezero. Apartmán (45 m2) má ložnici se 180 cm širokou postelí a prostorný obývací pokoj s TV, pohodlnou pohovkou a stolkem, ohřívačem pro přípravu čaje nebo kávy a koupelnu s vanou, sprchou a WC a další toaletu pro hosty a bezplatné WIFI připojení.

Golfové hřiště Bled - 3,2 km od hotelu je Royal Bled Golf Course s Royal Course s 18 jamkami a Jezerski Course s 9 jamkami. Kromě dvou hřišť nabízí velkou cvičnou plochu na přírodní trávě, golfovou akademii, prodejnu golfového vybavení, šatny pro hosty a prostor pro uskladnění vybavení. V sezóně (březen-listopad) je otevřeno od 7:00 do 22:00, na jaře a na podzim je pracovní doba přizpůsobena východu a západu slunce.

Kongresové služby - konferenční kapacity Park Hotelu jsou univerzální, neboť je možné volit mezi různými velikostmi sálů. Všechny nabízejí standardní konferenční vybavení. Haly popř salony: Prešeren I a II, Kosovel, Cankar a čtyři konferenční sály na patře.

Možnosti výletů: návštěva hradu Bled, kostelů a muzeí, výlet lodí kolem jezera nebo na hrad, návštěva soutěsky Vintgar, koupání v jezeře Bled v udržovaném zámeckém bazénu, který se pyšní modrou vlajkou, mnoho výletů do blízkého i vzdáleného okolí na kole, pěšky nebo vlakem či autobusem. Půjčovna kol a sportovních potřeb, minigolfové hřiště, fitness promenáda na Straži, návštěva zážitkového parku na vrcholu Straža, v zimě kluziště s výhledem vedle parku Kavarna.


Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • WI-FI
  • vstup do bazénu a fitness

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa 3,13 EUR/den/dosp. osoba; 1,56 EUR/den/dítě 7-17 let - platí se na místě
  • přihlašovací poplatek - 1 EUR/osoba nad 7 let
  • parkovné 10 EUR/auto/den - platí se na místě
  • večeře (švédský stůl) za příplatek - platí se v CK/u prodejce
  • dětská postýlka (dítě do 2 let, na vyžádání) 7 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvířata (na vyžádání) - 20 EUR/den - platí se na místě