Bled - Hotel Ribno - 3 noci


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Romantické procházky nebo plavba tradiční lodí "pletnomů do malinkého kostelíka na Bledském jezeře, návštěva monumentálního hradu, hraní golfu, to je jen kratičký výčet aktivit u Bledského jezera.

Bled je díky své poloze u Bledského jezera, jež je napájeno podzemními vřídly a je obemknuté ze tří stran horami, klimatickými lázněmi, v nichž uzdravuje jedinečné mikroklima, termální prameny a turistika či jiné sportovní aktivity. První lázeňský dům postavil v Bledu v roce 1858 švýcarský lékař Arnold Rikli, specialista na přírodní léčebné metody. V Rikliho lázních se úspěšně léčily zejména migréna, vysoký krevní tlak či revmatismus, pacienti museli dodržovat přísný léčebný režim - vstávali brzy ráno, chodili na dlouhé procházky a koupali se v minerálních pramenech a v jezeře. Rikliho úspěch dal podnět k dalšímu rozvoji lázeňství v Bledu. Byla postavena řada hotelů - k nejstarším patří Grand Hotel Toplice a hotel Trst. (zdroj Wikipedie)

Poloha: 3 km od jezera Bled

Destinace: Hotel Ribno Superior***

Hotel Ribno***superior se nachází v klidném zalesněném lesíku, vzdálen necelé 3 km od centra střediska Bled a stejnojmenného jezera. Jedná se o první slovinský "Zero waste hotel" (Život bez odpadů) kde se i sami hosté podílejí na minimalizaci odpadu (správné třídění odpadu, snažit se neplýtvat s jídlem atd.)

Tento hotel je výborným startovním místem pro vycházky do okolí, cyklistiku nebo adrenalinové dobrodružství. V hotelu je restaurace s možností konání svateb. Restaurace nabízí místní pokrmy i světovou kuchyni.

Hotel nabízí ubytování v 58 pokojích a třech apartmánech . V hotelu je menší wellness centrum s finskou bylinnou saunou, whirlpoolem, masážním salonem. V tomto hotelu je také možné konat semináře a obchodní jednání společně s teambuildingovými akcemi. Celý hotel je pokryt bezdrátovým připojením k internetu .

Ubytování: 58 pokojů a family pokoje. Každý hotelový pokoj je vybaven kabelovou televizí, telefonem , minibarem a koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem , přičemž většina z nich má také balkon nebo terasu . Pokoje jsou nově rozdělené na Standard a Superior (velikost pokoje je 18-19 m 2 ), část pokojů má 1 přistýlku. Family pokoj je vhodný pro čtyřčlenné rodiny , které potřebují více místa (velikost 38 m 2 ) .

Stravování: snídaně formou bufetu vždy v ceně. Polopenze za příplatek nebo i v ceně podle vybraného typu pobytu.

Na místě se platí pobytová taxa ve výši 3,13 Eur/os./noc (2,50 Eur pobytová taxa + 0,63 Eur promo taxa). Děti mají slevu.

Pes za příplatek 15 Eur/den - platba na místě.

Cena zahrnuje

  • 3 x ubytování v pokoji pro příslušný počet osob, 3 x snídaní
  • 3 x ubytování v pokoji pro příslušný počet osob, 3 x snídaní

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online telefonicky)
  • Pobytová taxa se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze online telefonicky)