Bled - Bled - hotel Park****, 2 noci u jezera Bled

od 4 450 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Bled - hotel Park****

Hotel Park**** se nachází v centru Bledu, v blízkosti břehu jezera Bled. Pro relaxaci, odpočinek hosté mohou využít velký krytý bazén s vyhřívanou termální vodou (vstup zdarma), whirlpool, finskou saunu, fitness centrum a thajské masáže.

V blízkosti je i wellness centra Živa s výbornou nabídku služeb pro krásu těla i ducha, s bazény s teplou termální vodou a saunami (vstup za příplatek).

Hotel je po celkové rekonstrukci v roce 2020. Nejkratší vzdálenost z Prahy je cca 580 km a z Brna cca 502 km.

Hotel Park je také místo originálního bledského řezu (bledske kremšnite), oblíbeného dezertu známého široko daleko. Šéfkuchař hotelu Park je poprvé upekl roku 1953. Od té doby bylo upečeno více než 10 milionů tohoto dezertu. Každý, kdo navštíví Bled, by měl tuto pochoutku pro svoji originální chuť určitě ochutnat.

Ubytování:

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (80 x 180 cm) mají koupelnu s WC, balkon, TV, internet, minibar, trezor, pokoje jsou s výhledem na jezero nebo do parku. Velikost pokojů je od 21,6 m 2 do 36,5 m 2 (premium pohled jezero)

Suite - ubytování pro rodiny s 2 dětmi, velikost 45 m 2 , balkon směr jezero, ložnice, denní místnost s rozkládacím lůžkem (180 x 200cm), WC, koupelna

Stravování: snídaně nebo polopenze (snídaně, večeře formou bufetu), dle zakoupeného typu ubytování.

Hotel disponuje 1 pokojem pro tělesně postižené.

Wellness centrum Živa je komplex termálních bazénů u jezera Bled a s výhledem na jezero Bled. Bazénový komplex zahrnuje šest bazénů a krytý tobogán s výhledem na jezero Bled, dětský termální bazén, venkovní termální bazén, sauny. Vstup je za příplatek.

Na místě se platí pobytová taxa - dospělá osoba 3,13 EUR/osobu/den, dítě 7-17,99 1,256 eur/osobu/den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Bled - hotel Park****, 2 noci u jezera Bled

Cena obsahuje:

Ubytování ve vybraném typu pokoje

polopenzi (snídaně, večeře)

volný vstup do hotelového termálního bazénu a do fitness

slevu na vstup do hotelové sauny (info na recepci)

slevu na vstup do bazénového komplexu a saun Wellness centra Živa (info na recepci)

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, internet, restaurace, fitness, sauna, krytý bazén, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: fitness, bazén.

Destinace: Romantické procházky nebo plavba tradiční lodí "pletnomů do malinkého kostelíka na Bledském jezeře, návštěva monumentálního hradu, hraní golfu, to je jen kratičký výčet aktivit u Bledského jezera.

Bled je díky své poloze u Bledského jezera, jež je napájeno podzemními vřídly a je obemknuté ze tří stran horami, klimatickými lázněmi, v nichž uzdravuje jedinečné mikroklima, termální prameny a turistika či jiné sportovní aktivity. První lázeňský dům postavil v Bledu v roce 1858 švýcarský lékař Arnold Rikli, specialista na přírodní léčebné metody. V Rikliho lázních se úspěšně léčily zejména migréna, vysoký krevní tlak či revmatismus, pacienti museli dodržovat přísný léčebný režim - vstávali brzy ráno, chodili na dlouhé procházky a koupali se v minerálních pramenech a v jezeře. Rikliho úspěch dal podnět k dalšímu rozvoji lázeňství v Bledu. Byla postavena řada hotelů - k nejstarším patří Grand Hotel Toplice a hotel Trst. (zdroj Wikipedie)

WiFi připojení:

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu, 2 x polopenzi, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa - 3,13 Eur/os./den, dítě 7-17 let - platí 1,56 Eur/den, přihlašovací poplatek - 1 Eur/pobyt - vše platba na recepci, pojištění léč. výloh, dopravu, služby delegáta (pouze telefonicky)