Tatranská Lomnica - Hotel Grandhotel Praha ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází nad centrem Tatranské Lomnice v Národním parku Vysokých Tater, cca 750 m od nástupní stanice lanovky na Skalnaté Pleso. Atraktivity v okolí zaručují všem hostům možnost jedinečného vyžití (kabinková lanovka na Skalnaté pleso a Lomnický štít, turistické chodníky, termální aquaparky, kulturní a historické památky v okolí).

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, Grand Lounge, wellness (vnitřní a venkovní část, dětský koutek, možnost zapůjčení společenských her.
Zdarma: Wi-Fi, vstup do wellness (otevřeno od 15:00 do 21.00 hod, na max. 3 hodiny denně/zdarma): vnitřní část wellness - relaxační bazén s vodními atrakcemi, vířivka, finská sauna, bio sauna, infra sauna, parní sauna, vnitřní ochlazovací bazén, ochlazovací sprcha, dvě relaxační místnosti; venkovní část wellness - relaxační bazén s tryskami, vířivka, finská sauna, ochlazovací bazének), parkoviště.

Sport a zábava: Pobytová taxa cca 1 EUR/den/osoba se platí na místě.

Doporučujeme: Grandhotel Praha, kulturní skvost vystavěný v secesním stylu Vás i dnes přemístí do romantických let minulého století. Pyšní se svou polohou nad centrem Tatranské Lomnice, pod Lomnickým štítem, v samém srdci Vysokých Tater. Hotel doporučujeme ke strávení romantické, ale i aktivní letní dovolené.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• vstup do wellness (od 15:00 - 21.00 hod, na max. 3 hodiny denně)
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa cca 1 EUR/den/osoba

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 490 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 740 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Možnost dokoupení večeří.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje Classic (některé s balkonem) se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a minibarem (na pokojích zdarma k zapůjčení župan a papuče). Možnost jedné přistýlky. Pokoje Deluxe a apartmány na vyžádání.