Vassiliki - PONTI BEACH ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel je postavený na kopci nad známou pláží Vassiliki - Ponti (vzdálenost cca 300 m, přístup po schodech). Díky své poloze nabízí okouzlující výhled na celý záliv a městečko. Nejbližší taverny a obchůdky se nacházejí přímo v okolí hotelu, přístav a centrum Vassiliki je od hotelu vzdálené cca 1,5 km.

Vzdálenosti Pláž Ponti: cca 300 m
Centrum Vassiliki: cca 1,5 km
Letiště: cca 65 km

Pláž: Více než 1 km dlouhá oblázkovo-písečná pláž Ponti má pozvolný vstup do moře a nabízí možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Pláž je vhodná pro provozování vodních sportů, především windsurfingu. Na krásnou pláž Agiofilli se můžete dostat lodním taxi, případně delší procházkou pěšky.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Panoramatický výhled na záliv
Kvalitní ubytování
Výborná restaurace

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu, za příplatek možná polopenze (servírované večeře - zpravidla výběr ze 7 jídel, nápoje jsou hrazeny extra).

Ubytování: hotel ***+

Vybavení a služby: V hotelu se nachází restaurace, bar s panoramatickou terasou, bazén s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Ve všech prostorách hotelu je k dispozici Wi-Fi připojení, na recepci můžete za poplatek využít trezor. U hotelu je možnost parkování.

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a rodinné pokoje až pro 5 osob. Pokoje jsou prostorné a jsou vybaveny koupelnou s WC, TV, klimatizací, mini-ledničkou, balkónem nebo terasou s výhledem na hory, bočním výhledem na moře nebo přímým výhledem na moře. Fén je možné zapůjčit na recepci. Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.