Vassiliki - PHOENIX


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Malý rodinný hotel se nachází velmi blízko u městské pláže, asi 10 minut příjemnou procházkou podél pláže od přístavu ve Vassiliki.

Vzdálenosti Městská pláž: cca 60 m
Centrum Vassiliki: cca 600 m

Pláž: Blízká více než 1 km dlouhá oblázkovo-písečná pláž má pozvolný vstup do moře a nabízí možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Pláž je vhodná pro provozování vodních sportů, především windsurfingu. Na krásnou pláž Agiofilli se můžete dostat lodním taxi, případně pěšky.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Přímo u pláže
Možnost vodních sportů
Bohaté snídaně

Stravování: snídaně

Bohatá snídaně podávaná formou bufetu. Během dne si v hotelové restauraci můžete dopřát svačinu, oběd či večeři (platba na místě). Vše je čerstvé a velmi chutné. Jednou týdně se v hotelu koná grilování s hudbou.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Malá recepce s barem, bazén s lehátky a slunečníky, venkovní terasa s příjemným posezení a výhledem na bazén a do zahrady. Wi-Fi připojení ve všech společných prostorách hotelu. U hotelu je místo k zaparkování vozu.

Dvě budovy společně s bazénem vytvářejí uzavřený komorní celek. Travel Family nabízí standardní pokoje ve zvýšeném přízemí hotelu. Jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje mají balkóny s výhledem k bazénu a do zeleně. Pokoje mají buď dvě lůžka nebo manželskou postel, jeden pokoj je s možností přistýlky pro dítě do 12 let. Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou, malou ledničkou nebo malým chladícím boxem, TV, klimatizací a sejfem. Jeden z pokojů je bezbariérový. Všechny pokoje mají nově zrekonstruované koupelny.

Výběr konkrétního čísla pokoje: Dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky: č. 103, 104 a 105
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro dítě do 12 let: č. 102
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.