Tolo - ANGELO ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Výhodná poloha blízko pláže a nedaleko centra
Rodinná atmosféra
Možnost využívat stravovacích a dalších služeb v hotelu Ritsa

Poloha: Oblíbená studia Angelo I se nachází v klidnějším prostředí, ve vzdálenosti cca 490 m od centra letoviska. Ubytování se nabízí též v sesterském objektu Angelo II, který je vzdálen odtud cca 150 m, směrem k centru letoviska. Přímo před ubytováním Angelo I. je nově otevřený café bar a pekárna s širokou nabídkou domácích produktů, kterou vlastní stejní majitelé. V okolí se dále nachází restaurace, taverna a minimarket. Zastávka městského autobusu do malebného Nafplia je nedaleko (jízdenka stojí cca 1,80€/jedna cesta). Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta. Doporučujeme individuální návštěvu tohoto města a jeho tržiště. Stejně tak jsou příjemné procházky nad letovisko nebo směrem k sousední vesnici Drepano.

Vzdálenosti Pláž: cca 40-90 m
Centrum: cca 340-490 m
Letiště: 154 km

Pláž: Velmi pěkná široká písečná pláž je cca 40 m od studií Angelo I. Od studií Angelo II je pláž vzdálená cca 90 m. Vstup do moře je pozvolný, vhodný pro rodiny s dětmi i starší osoby.

Sport a zábava: Využívat lze následující služby v hotelu Ritsa, vzdáleném cca 130-220 m: bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, internetový koutek, bar a snackbar u bazénu. Vodní sporty na pláži v letovisku za poplatek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu do Kalamaty je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Doplňující informace: Web hotelu

Stravování: polopenze

Bez stravy. Předem je možné přikoupit si snídaně formou bufetu, které jsou podávány na místě v hotelu Sandy Bay nebo večeře formou bufetu v hotelu Ritsa, cca 130 m od studií Angelo I a cca 220 m od Angelo II. Přímo na místě je možné dokoupit si v hotelu Ritsa obědy za velmi přijatelné ceny (denně mezi 12:00-15:00).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: K dispozici je recepce (jen během dne), místnost pro podávání snídaní - v hotelu Sandy Bay, malé parkoviště (omezený počet parkovacích míst). Wifi v prostoru recepce a ve většině pokojích v budově Angelo I a II zdarma. Žehlička na vyžádání na recepci. Objekt tvoří dvě budovy, které jsou od sebe vzdálené cca 150 m. V budově Angelo I jsou 1-2lůžková studia s možností přistýlky a studia pro 4 osoby, která mají výhled pouze do vnitrozemí. V Angelo II jsou k dispozici 1-2lůžková studia s možností přistýlky s výhledem na moře.

Všechna studia jsou jednoduše vybavena koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, kuchyňským koutem se základním vybavením, elektrickým vařičem, chladničkou, rychlovarnou konvicí, TV/SAT, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, na letovisko, sousední hotel nebo směrem na moře. Sejf na recepci hotelu Sandy Bay je za poplatek (cca 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.