Tigaki - Hotel Gaia Village ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex leží v nádherné a udržované zahradě, ve velmi klidné části letoviska Tigaki, cca 20 km od letiště a cca 12 km od hlavního města. Hotel je velmi dobrým výchozím bodem pro podnikání výletů po celém ostrově. Centrum letoviska je vzdáleno cca 200 m od hotelu a autobusová zastávka cca 150 m. V okolí se nachází možností taveren, barů, restaurací a turistických obchůdků. Hotel je vzdálen cca 300 m od krásné písčité pláže .

Pláž: Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 300 m od hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: Hotel je složen z hlavní budovy a z dalších budov rozmístěných v areálu plném středomořské flory. V komplexu se nachází vstupní hala s recepcí, dále pak restaurace s terasou a lobby bar, bar u bazénu, dva bazény s dětskou částí, dětské hřiště a minimarket.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénů.
Za poplatek: Wi-Fi a internetový koutek (v recepci) , biliár, fitness centrum, masáže a stolní tenis.

Doporučujeme: Hotel Gaia Village je jedna z nejvyhledávanějších stálic v naší nabídce. Blízkost pláže s bílým pískem a křišťálově čistým mořem, rozsáhlé bazény, výborná dostupnost hlavního města spolu s krásným prostředím činí hotel jedním z nejoblíbenějších hotelů na Kosu, do kterého se díky kvalitním, prověřeným službám, výborné stravě a příjemnému personálu každoročně vracejí velmi spokojení klienti. Hotel nabízí široké možnosti zábavy, sportovního vyžití i relaxace, z tohoto důvodu jej můžeme vřele doporučit klientům všech věkových kategorií.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
   
K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 1,5 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), v odpoledních hodinách na baru lehké občerstvení (snacky, sendviče, zmrzlina pro děti), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***+

Pokoje s balkonem nebo terasou (dveře na balkon či terasu chráněny moskytiérou) a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou (na vyžádání a za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Dále hotel nabízí zrekonstruované a vysoce komfortní pokoje SUPERIOR s moderním vybavením. Na vyžádání a za příplatek jsou k dispozici rodinné pokoje (dvě ložnice) až pro pět osob.