Agia Marina - Studia Thodorou **

od 15 590 Kč

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Studia Thodorou se nachází pouhých 80 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v oblíbeném letovisku Agia Marina. Pro svou ideální pohohu u pláže, v docházkové vzdálenosti hosté najdou plážový bar a širokou škálu restaurací, barů, plážových barů a minimarketů. Proto je doporučován klientům všech věkových kategorií. Do historického města Chania, které je vzdáleno 8 km, se jednoduše dostanete místní autobusovou dopravou. Vzdálenost od letiště Chania je 24 km.

Pláž: Vzdálenost 80 m. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: V letovisku Agia Marina je spousta taveren, barů, kaváren, bary s rychlým občerstvením, obchůdků se suvenýry, dětský lunapark a dalších atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. Do aquaparku ve vedlejším letovisku Platanias se můžete v rámci vstupného dopravit turistickým vláčkem.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkové studio: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.

Pobytová taxa: V Řecku je zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu. Pro tento hotel je stanovena ve výši 0,50 € za pokoj a noc (pro 1-2hvězdičkové hotely).

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia (oddělené postele), některá s možností jedné přistýlky (sofa), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), kuchyňský kout se základním nádobím, rychlovarná konvice, TV, lednice, bezpečnostní schránka, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady nebo na moře. Klimatizace za poplatek..


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojejí k internetu, soukromé parkoviště