Chanioti - Sousouras ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Plážový hotel Sousouras Holiday Resort leží v blízkosti vlastní písečné pláže v letovisku Chanioti. Nejbližší město je Soluň (Thessaloniki). V okolí hotelu se nachází supermarket. Letiště Soluň (SKG) je vzdáleno cca 95 km od hotelu.

Pláž: Přímo u písečné pláže, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek 8 EUR/set/den.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj Standard (DBL Standard) - některé vybavené rozkládací pohovkou (přistýlka), vlastní sociální zařízení, mini lednice, sat. TV, balkón nebo terasa, Wi-Fi připojení k internetu. Individuálně regulovatelná klimatizace za poplatek 7 EUR/den. Dětská postýlka za poplatek 8 EUR/den. Dvoulůžkový pokoj Standard pro rodinu (min. 4 osoby) - pokoj jsou vybavený rozkládací pohovkou (přistýlkou), vlastní sociální zařízení, min ilednice, balkón nebo terasa, Wi-Fi připojení k internetu a satelit.TV. Individuálně regulovatelná klimatizace za poplatek 7 EUR/den. Dětská postýlka za poplatek 8 EUR/den. Dvoulůžkový pokoj Family Standard pro rodinu (max 4 osoby) - 2 odddělené pokoje, ložnice + pokoj se 2 rozkládacími pohovkami, vlastní sociální zařízení, mini lednice, sat. TV, balkón nebo terasa, Wi-Fi připojení k internetu. Individuálně regulovatelná klimatizace za poplatek EUR/den, dětská postýlka za poplatek 8 EUR/den. Denní úklid, výměna ručníků každé 2 dny, výměna ložního prádla každé 3 dny.

Vybavení: Dvoupodlažní hotel, naposledy zrenovovaný v roce 2016, má 80 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a v 9 vedlejších budovách. K vybavení hotelu patří lobby, 24hod. recepce, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, bar na pláži, klimatizace, sejf (zdarma, klimatizovaná restaurace, snack bar a parkoviště (zdarma). Wi-Fipřipojení je hotelovým hostům k dispozici zdarma. K dispozici dětské hřiště.


Cena zahrnuje

  • Ubytování 7 nocí, stravování dle ubytování, pojištění CK proti úpadku,

Cena nezahrnuje

  • Cena tohoto leteckého zájezdu nezahrnuje transfer z letiště do hotelu a zpět (lze zajistit za příplatek, případně vypůjčení auta), služby delegáta na místě, cestovní pojištění, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě