Sarti - Hotel Stefani


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha hotelu Stefani v letovisku Sarti: Rodinný Hotel Stefani se nachází v klidné části letoviska Sarti jen 100 m od prostorné písečné pláže. Plážový servis je za konzumaci. Samotné centrum městečka ,které je vzdáleno 500 m, nabízí možnost návštěvy místních taveren , plážových barů a také nákupní možnosti v místních obchůdcích. Každodenní nezbytnosti lze zakoupit i v hotelovém minimarketu. Součástí hotelu je  restaurace s terasou, kde se podává snídaně.

Ubytování v hotelu Stefani v letovisku Sarti: zařízené pokoje pro 2-3 osoby a rodinné pokoje se dvěma ložnicemi pro 4 osoby  sociální zařízení (WC, sprcha) minilednička TV/SAT, Wi-Fi připojení klimatizace  balkon se zahradním nábytkem venkovní bazén s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, restaurace s venkovní terasou  pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek (nutno ověřit v CK)

Stravování v hotelu Stefani v letovisku Sarti: Snídaně - rozšířená kontinentální v hotelu
Možnost zajištění večeří v řecké taverně Evros, která je vzdálená 200 m od ubytování -  za příplatek 260 Kč/osoba/den

Cena dovolené v hotelu Stefani v letovisku Sarti zahrnuje: leteckou dopravu Brno-Thessaloniki-Brno, Ostrava-Thessaloniki-Ostrava nebo Praha-Thessaloniki-Praha
veškeré letištní poplatky
transfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpět
ubytování ve vybavených pokojích***
snídaně
služby delegáta 
pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.
  Cena nezahrnuje pobytovou taxu 1.5  € / den / pokoj - platba na místě na recepci aktuální palivový příplatek   Garantujeme možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení uhrazených prostředků do 14 dní, a to v případě zákazu cestování (vláda oficiálně neumožní cestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19) a uzavření českých hranic.

Možné příplatky v rámci dovolené v letovisku Sarti: cestovní pojištění UNIQA včetně storna 52 Kč /osoba/den
připojištění na COVID-19 za 36 Kč /osoba/den
připojištění na karanténu před odletem 227 Kč /osoba/pobyt
postýlka:   0-1.99 let - 10 dní 585 Kč / 11 dní 650 Kč / 12 dní 715 Kč
výhled moře:  dvou + třílůžkový pokoj 10 dní 1.215 Kč /osoba, 11 dní 1.350 Kč /osoba, 12 dní 1.485 Kč /osoba

Letový řád do letoviska Sarti: LET THESSALONIKI -  BRNO - OSTRAVA - THESSALONIKI 
Odlet Brno  01:55 hod., přílet zpět 01:10 hod.
Odlet Ostrava 03:20 hod., přílet zpět 02:35 hod.
LET PRAHA - THESSALONIKI - PRAHA 
Odlet Praha  12:40 hod., přílet zpět 17:40 hod.

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2021 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzduch je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!