Coral **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Coral leží na severního pobřeží ostrov Thassos v městečku Skala Rachoni obklopen olivovým hájem. Pouhých 250 m od pláží Skala Rachoni a centra vesnice. Nedaleko najdete tradiční restaurace a plážové bary podél pobřeží, stejně jako vodní sporty a tenisový kurt. Nedaleko je také jeden z největších supermarketů na ostrově, který nabízí vše, co byste mohli na dovolené potřebovat, včetně plážových hraček, slunečníků, lehátek a dalších věcí.

Pláž: Vzdálenost cca 250 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Sport a zábava: V blízkosti jsou tenisové kurty za poplatek, nedaleko na pláži vodní sporty za poplatek. Možnost pronájmu auta nebo motocyklu prosřednictvím delegáta CK.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 80 min. (20 min. z letiště do přístavu, 40 min. trajekt na ostrov, 20 min. busem po ostrově).

Předpokládaný letový řád:
Předpokládaný letový řád: linka QS 2256/7, Praha 11:40 - 14:45 Kavala 15:35 - 17:00 Praha. Časy LT.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ. POLOPENZE za příplatek.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel **

Dvoulůžkové pokoje Classis nebo Superior, možnost 1 přistýlky (pro děti do 12 let), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha), TV, lednička, klimatizace (za poplatek v místě pobytu) a balkón. Možnost dětské postýlky na vyžádání za poplatek v místě pobytu.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Recepce, jídelna, venkovní bazén, bar, bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu, dětský bazén, sprchy a WC u bazénu, TV koutek, dětské hřiště, trezor (za poplatek v místě pobytu).


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14/21 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu nebo K5S+P i s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě