Sea Front Hotel ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex je složený z několika dvou a třípatrových budov, které leží v udržované zahradě přímo u moře v letovisku Adelianos Kampos, oblast Rethymno. Pláž je zde prostorná, písčito-oblázková, místy jsou v moři kamenná plata. Od historického města Rethymno je vzdálený cca 7 km. Autobusová zastávka je od hotelu vzdálena cca 150 m. Obchůdky, restaurace a kavárny jsou v blízkém okolí.

Pláž: Vzdálenost – přímo u pláže, písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, místy jsou v moři hladké kamenné desky, lehátka a slunečníky za poplatek 5 Euro/set, vodní sporty za poplatek.

Transfer:
Vzdálenost od letiště cca 74 km.

Předpokládaný letový řád:
• Linka QS 1110/1, Praha 04:55 - 08:40 Chania 09:25 - 11:20 Praha. Časy LT.

Informace k dětské ceně:
Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Další ujednání:
V Řecku je nově zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu.

Stravování: polopenze

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek jednoduchý program ALL INCLUSIVE LIGHT – snídaně formou bufetu (7:30-10:00), lehký oběd např. pizza a ovoce nebo sendviče a ovoce (12:00-13:00), a večeře formou bufetu (18:30-21.00). Neomezená konzumace místních nealkoholických nápojů (post mix), červené a bílé víno, čepované pivo, filtrovaná káva, čaj, z destilátů pouze rakie a ouzo (12:00-21:00).

Doprava: letecky

Svozová místa:
Autobusový svoz na/z letiště Praha je možný ve všech termínech - každou středu a sobotu v období 1.6. - 30.9.2019. Jsou nabízeny svozy ze 4 tras z celé ČR. Bližší informace naleznete v sekci Všeobecné info - Svoz na/z letiště. Cena za obousměrný svoz je 600 Kč/osoba, za jednu cestu pak 350 Kč/osoba. Služba je vždy na zpětné potvrzení CK.

Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ***

2+2 Hotel Studio s KK

Dvoulůžkové studia, možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV, lednice, balkon nebo terasa, kuchyňský kout se základním nádobím. Wi-Fi připojení zdarma, bezpečnostní schránka za poplatek 1,5 €/den, dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkové studio: 1 dospělý + 1 dítě / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, restaurace, směnárna, bar, dětské hřiště, stolní tenis zdarma, bazén pro dospělé s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Chania-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7 nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle ubytování, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Elektronické hry, billiard, internetový koutek 2 €/hodina