Agia Marina - Atlantica Amalthia Beach Resort 18 ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní hotelový komplex se nachází přímo u krásné písečné pláže oceněné modrou vlajkou EU, v oblíbeném letovisku Agia Marina. Pláž je zde s pozvolným vstupem do moře. Hotel pouze pro dospělé (Adult only 18+) je rozprostřen v zahradě a nabízí vysoký standard služeb. Do historického města Chania, které je vzdáleno cca 9 km, se jednoduše dostanete místní autobusovou dopravou nebo taxi. Nejbližší autobusová zastávka cca 50 m od hotelu. Vzdálenost od letiště Chania je 24 km.

Pláž: Přímo u pláže. Pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Hotelový komplex se rozprostírá přímo u písečné pláže, na které jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek. Široká nabídka vodních sportů za poplatek. V letovisku spousta taveren, barů, obchůdků se suvenýry a dalších atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj v hlavní budově (DBL Main Building): 2 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj s výhledem do zahrady (DBL Garden View): 2 dospělí / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View): 2 dospělí / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Deluxe na bazén/zahradu (DBL Deluxe Pool/Garden View): 2 dospělí / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Deluxe s výhledem na moře (DBL Deluxe Sea View): 2 dospělí / 3 dospělí.

Kategorie: Oficiální kategorie A

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Chania do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu v hotelové restauraci. Za příplatek POLOPENZE.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj v hlavní budově (DBL Main Building), velikost 19 m2, bez možnosti přistýlky, výhled do vnitozemí. Součástí vybavení pokojů je vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, malá lednice, individuálně ovládaná klimatizace, sat. TV, telefon s přímou volbou, pantofle, toaletní potřeby, balkon nebo terasa. Wi-Fi připojení zdarma. Láhev vody při příjezdu. Bezpečnostní schránka za poplatek 15 €/týden. Dále jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady (DBL Garden View), velikost 24 m2, možnost 1 přistýlky; a dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (DVB Sea View), veliskost 24 m2, možnost 1 přistýlky. Dvoulůžkové pokoje Deluxe s výhledem na bazén/zahradu (DBL Deluxe Pool/Garden View), velikost 20 m2, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, posezení, moderní designová pohovka, konferenční stolek, malá lednice, individuálně ovládaná klimatizace, sat. TV, telefon s přímou volbou, pantofle, toaletní potřeby, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Wi-Fi připojení zdarma. Láhev vody při příjezdu. Bezpečnostní schránka za poplatek 15 €/týden. Dále dvoulůžkové pokoje Deluxe s výhledem na moře (DBL Deluxe Sea View) s možností jedné přistýlky, velikost 24 m2, vybavení stejné jako DBL Deluxe Pool/Garden View. Všechny pokoje Deluxe se nacházejí na druhé straně silnice, spojené mostem se zbytkem hotelu. V komplexu celkem 129 pokojů.

Vybavení: Vstupní hala s 24hod. recepcí, úschovna zavazadel, lobby bar, hlavní bar, hlavní restaurace, a la carte restaurace Wave, snack bar u bazénu,knihovna, internetový koutek, bakomat, jeden venkovní bazén mezi pláží a hlavní budovou, další 2 bazény vedle pokojů Deluxe, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, 2 venkovní jacuzzi, plážové/bazénové ručníky k dispozici, parkoviště.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v prostorách hotelu a fitness

Cena nezahrnuje

  • SPA centrum