Kissamos - Molos Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Molos Bay je postaven v krásném zálivu a nachází se přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v západní části městečka Kissamos (Kastelli). Hotel poskytuje veškerý komfort a kvalitní služby. Centrum letoviska, kde naleznete několik taveren, obchůdků se suvenýry a barů je to cca 700 m. Hotel můžeme doporučit také rodinám s malými dětmi.

Pláž: Vzdálenost – přímo u pláže, písečná pláž s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (formou povinné konzumace).

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Land View / Side Sea View / Sea View: 2 dospělí / 2 dospělí +1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Kategorie: Oficiální kategorie A

Transfer: Vzdálenost od letiště Chania je cca 56 km, od letiště Heraklion cca 176 km.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj standard (DBL Land View), bez výhledu, možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat. TV, klimatizace, varná konvice, balkon nebo terasa. Wi-Fi připojení k internetu zdarma. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře (DBL Side Sea View) - ostatní vybavení stejné jako standard. Dvoulůžkový pokoj s čelním výhledem na moře (DBL Sea View) - ostatní vybavení stejné jako standard. Za příplatek lze každý dvoulůžkový pokoj poskytnout jako jednolůžkový pokoj.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí s 24hod. provozem, hotelová restaurace, bar, bazén pro dospělé i děti, společenská místnost se sat. TV, čistírna, menší posilovna, Wi-Fi připojení (na pokojích může být slabší). Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení k internetu v lobby a společných prostorách hotelu

Cena nezahrnuje

  • Sauna, masáže, jacuzzi, čistírna, internetový koutek na recepci