Agia Marina - Galini Sea View *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Luxusní hotel Galini Sea View je součástí Galini Resort, který se skládá ze tří budov (hlavní budova ve svahu, budova u pláže a budova přes silnici). Hlavní budova leží ve svahu, cca 250 m od vlastní písečné pláže Galini Sandy Beach, budova u pláže leží v její bezprostřední blízkosti a třetí budova leží 100 m od pláže přes silnici. Díky své poloze nabízí hlavní budova jedinečný panoramatický výhled. Nabízí perfektní služby a mnoho vyžití pro všechny věkové kategorie. Hotel pouze pro dospělé. Vzdálenost od letiště Chania je cca 15 km. Klienti využívají všech služeb resortu Galini v hlavní budově. Resort se nachází nedaleko centra letoviska se spoustou kaváren, taveren a obchůdků se zbožím všeho druhu. Městečko Chania je vzdáleno cca 8 km, autobusová zastávka je v blízkosti hotelu. Doporučujeme.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem cca 250 m od hotelu. Lehátka, slunečníky na pláži za poplatek. Bar v budově u pláže součástí programmu All inclusive a nabízí v určitých hodinách lehké občerstvení a nápoje. Vodní sporty na pláži za poplatek. Na pláž se dostanete přes místní komunikaci, k jejíž úrovni se dostanete hotelovým výtahem.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Side Sea View/Sea View: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj Land View: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj Sea View Sharing Pool/Privat Pool: 2 dospělí.

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ, POLOPENZE NEBO ALL INCLUSIVE. Program All Inclusive: snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bohatého bufetu. Na vyžádání brzká kontinentální snídaně (5:00-7:30). Široký výběr lehkého občerstvení, zmrzliny a dezertů během dne (11:00-18:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00-23:00). Snídaně, obědy a večeře jsou podávány pouze v hlavní budově. Lehké občerstvení a nápoje v baru u bazénu v určitých hodinách také v budově u pláže. Italská a čínská restaurace A la carte zdarma 1x za pobyt po předchozí rezervaci. V restauraci je požadován společenský neformální oděv. Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře (DBL Side Sea View), vlastní sociální zařízení (koupenlna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, minibar, sat. TV, telefon, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka a kabelový internet na pokoji zdarma. Možnost 1 přistýlky. Dvoulůžkový pokoj s čelním výhledem na moře (DBL Sea View), vlastní sociální zařízení (koupenlna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, minibar, sat. TV, telefon, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka a kabelový internet na pokoji zdarma. Možnost 1 přistýlky. Dvoulůžkový pokoj s čelním výhledem na moře a sdíleným soukromým bazénem (DBL Sea View Sharing Pool), vlastní sociální zařízení (koupenlna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, minibar, sat. TV, telefon, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka a kabelový internet na pokoji zdarma. Bez možnosti přistýlky. Dvoulůžkový pokoj s čelním výhledem na moře a soukromým bazénem (DBL Sea View Privat Pool), vlastní sociální zařízení (koupenlna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, minibar, sat. TV, telefon, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka a kabelový internet na pokoji zdarma. Bez možnosti přistýlky. Dvoulůžkový pokoj PROMO ve vedlejší budově (DBL Land View - Promo in Annex Building) Promo Land View), vlastní sociální zařízení (koupenlna/WC), vysoušeč vlasů, klimatizace, minibar, sat. TV, telefon, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka a kabelový internet na pokoji zdarma. Možnost 1 přistýlky.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, venkovní bazén, vnitřní bazén, snack bar, lobby bar, bar u bazénu, restaurace a la carte, hlavní restaurace, taverna, TV místnost. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Denní a večerní animace 6x týdně. Minimarket, obchod se suvenýry.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení u recepce a lobby, fitness se saunou a parní lázeň, kyvadlový autobus od budovy u pláže k hlavní budově každých 20 min (7:00-21:40)

Cena nezahrnuje

  • Masáže, manikúra, kadeřnictví, elektronické hry, billiard, pokojová služba