Possidonio - POSSIDONIO ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Ubytování typu hotel-apartments s příjemnou atmosférou se nachází v romantickém prostředí, hned u moře, ve velmi klidném středisku. Je zde jen jeden obchod se suvenýry a základními potravinami. Další 2 taverny se nacházejí na sousední pláži Klima, vzdálené cca 2 km. Letovisko pro všechny, kteří si chtějí plnými doušky vychutnat klid, bylo pojmenováno Possidonio, neboť místní věří, že zde stával chrám boha Poseidona. Je zde kostel Sv. Nikolaose, který doporučujeme navštívit. Spojení s ostatními místy na ostrově je možné jen taxíkem. Pro individuální cesty za poznáním Samosu, jeho památek a dalších pláží, doporučujeme pronajmout si automobil nebo motorku (minimální doba půjčení je 3 dny). S ohledem na možný výskyt komárů v letních měsících, doporučujeme opatřit si repelentní přípravky.

Vzdálenosti Pláž: cca 15 - 40 m
Centrum letoviska Possidonio: cca 15 m

Pláž: Pěkná pláž s drobnými oblázky, a s pozvolným vstupem do moře vhodným též pro děti, se nachází hned u hotelu. Při vstupu do moře je po cca 1 m písečné dno. Lehátka jsou zdarma, slunečníky "zastupují" stromy poskytující přirozený stín, pod kterými jsou lehátka umístěna.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Krásná příroda
Klidné relaxační prostředí
Rodinná atmosféra

Facebook hotelu

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Snídaně - kontinentální bufet, večeře - servírované předkrmy (výběr obvykle ze 2 nabídek), saláty nebo zelenina formou bufetu, hlavní chod (výběr z několika nabídek), dezert (ovoce nebo sladkost) a sklenice vína, malé pivo nebo džus a voda. V taverně hotelu si můžete dopřát i oběd, na který máte slevu 20 % z jídelního lístku (platí se na místě).

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Recepce, venkovní bar a snackbar a kavárna s TV/SAT, taverna přímo u moře, minimarket (s omezenou nabídkou sortimentu), bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma (na pláži slunečníky "zastupují" stromy poskytující přirozený stín, pod kterými jsou lehátka umístěna), dobře udržovaná zahrada a parkoviště, Wi-Fi v prostoru recepce a restaurace zdarma. Hotelový areál se skládá z několika až třípodlažních budov, v nichž jsou studia a apartmány.

Součástí každého studia je koupelna se sprchovým koutem, WC, klimatizací (za příplatek), fén (na vyžádání), kuchyňský kout se základním jednoduchým vybavením, elektrickým vařičem a ledničkou, překapávač na kávu a rychlovarná konvice (pouze na vyžádání), TV/SAT (omezený počet kanálů), trezor, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady, na okolí, bazén nebo směrem na moře. Dětská postýlka na vyžádání (zdarma).