Polichrono - SUN HOTEL ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Skvělá poloha v klidném prostředí blízko centra a pláže
Moderně vybavené pokoje
Přátelská rodinná atmosféra

Poloha: Rodinný hotel se nachází v malebné uličce přímo v srdci Polichrona, avšak stranou od rušného centra letoviska a pouhých 60 m od dlouhé pláže, která lemuje pobřežní promenádu s mnoha obchůdky, restauracemi, tavernami, bary a kavárnami. V letovisku je několik bankomatů.

Vzdálenosti Pláž: cca 60 m
Centrum: cca 150 m
Letiště: cca 95 km

Pláž: Krásná dlouhá pláž s hrubším pískem s pozvolným vstupem do moře, která je vhodná i pro děti, se rozkládá okolo celého letoviska. Na pláži naleznete široký výběr vodních sportů (za poplatek) a plážový servis (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc.
Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: V hotelu se nachází recepce, společenská místnost, bar, restaurace pro podávání snídaní. Ve vnitřním nádvoří je situován bazén s lehátky a venkovním posezením. Po celý den je možnost zakoupení občerstvení a nápojů v kavárně. Wi-Fi ve veřejných prostorech (zdarma).

Hotel nabízí moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem, WC, klimatizací, TV/SAT, ledničku, trezor (za poplatek), telefon, fén, balkon nebo terasu s výhledem do zahrady. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma. Upozorňujeme, že dětská postýlka je za poplatek (cca 8 €/den a platí se na místě) a na zpětné potvrzení. K dispozici je bezbariérový pokoj (na zpětné potvrzení).