Plati - VILLA AFRODITI ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Výhled na moře z terasy
Blízko písečné pláže
Luxusní ubytování

Poloha: Menší rodinný hotel se nachází v letovisku Plati, které je oblíbené pro svoji krásnou dlouhou písečnou pláž a je to jedno z nejhezčích letovisek na ostrově. Je vzdálené cca 3 km od hlavního města Myrina. V blízkosti hotelu se nacházejí taverny a k dispozici je obchod (cca 800 m od hotelu). Pláž je vzdálena cca 300 m od hotelu.

Vzdálenosti Pláž: cca 300 m
Město Myrina: cca 3 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Písečná pláž Plati Beach s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 300 metrů od hotelu. K dispozici jsou lehátka a slunečníky (zdarma nebo se slevou v případě konzumace v místním plážovém baru). Na pláži je nabídka vodních sportů (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetu. Za příplatek je možná polopenze. Večeře jsou servírované a k dispozici je široký výběr pokrmů, nechybí čerstvé ryby a mořské plody.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Součástí luxusního ubytování je vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), Wi-Fi připojení. Možnost zapůjčení plážových osušek na recepci. K dispozici je nabídka masáží (za poplatek). Celý areál je obklopen krásnou udržovanou zahradou.

K dispozici jsou moderně zařízené dvoulůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, WC, klimatizací, TV/SAT, sejfem, ledničkou, fénem, župany, pantoflemi, toaletními potřebami, balkónem nebo terasou. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.