Plati - LEMNOS VILLAGE *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Oblíbený hotel s širokou nabídkou kvalitních služeb
Krásné výhledy na letovisko a moře
Přátelský personál

Poloha: Příjemný moderní hotelový komplex leží v klidné oblasti střediska Plati s nádhernou písečnou pláží.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 - 300 m
Myrina: cca 2,5 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Dlouhá pěkná písečná pláž s pozvolným vstupem je hned u areálu. Nedaleko jsou dvě taverny s rybími specialitami a řeckou kuchyní. Vodní sporty jsou za poplatek.

Sport a zábava: V hotelu je bazén, stolní tenis, 4 tenisové kurty, wellness centrum. Na pláži jsou k dispozici vodní sporty (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 4 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: plná penze

Polopenze formou bufetu. Předem je možné dokoupit si plnou penzi.

Ubytování: hotel *****

Vybavení a služby: V hotelu je vstupní hala s recepcí, salónek s TV/SAT, výtah (pouze v hlavní budově), restaurace s venkovním posezením, vnitřní bar, bar a snackbar u bazénu a na pláži, minimarket, zahrada, parkoviště, bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma, wellness centrum, stolní tenis, 4 tenisové kurty. Trezor je na recepci a Wi-Fi v prostorách hotelu jsou zdarma.

V tomto rozlehlém areálu jsou k dispozici jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s možností 1 nebo 2 přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, malou ledničkou, rychlovarnou konvicí a balkónem nebo terasou s bočním nebo přímým pohledem na moře a záliv.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.