Plati - CAVO BIANCO ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Možnost pronájmu auta na celou dobu pobytu v ceně
Příjemné ubytování v klidném prostředí
Studia až pro 5 osob

Poloha: Cavo Bianco se nachází na klidném místě na okraji letoviska Plati na jihozápadě ostrova Limnos. Je zde dlouhá pláž s jemným zlatavým pískem a pozvolným vstupem do moře. Dovolenou doporučujeme všem, kdo touží po relaxaci a odpočinku. V letovisku se nachází obchod a několik taveren. Hlavní město Myrina, kde je dostatek nákupních i zábavních možností, je vzdálené cca 3 km.
Exkluzivně nabízíme se zvýhodněnou nabídkou pronájmu auta na celou dobu pobytu! Buďte flexibilní, poznávejte neomezeně krásy ostrova a užijte si nezávislost.

Vzdálenosti Pláž: cca 700 m
Myrina: cca 3 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Písečná pláž se nachází cca 15-20 minut od studií. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky, bary, je zde i nabídka vodních sportů (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení servírovaných snídaní přímo v ubytování (polévka, šunka, sýr, vařená vejce/omeleta/míchaná vejce, máslo, med, marmeláda, zelenina, toast, chléb, ovoce/bábovka, džus, čaj, káva). Podávaná jídla jsou domácí výroby. Doporučujeme také dokoupení polopenzí (večeře formou bufetu podávané v hotelu Lemnos Village ).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V komplexu se nachází udržovaní zahrada, dětské hřiště a parkoviště.

Tento menší objekt nabízí studia až pro 5 osob. Všechna studia jsou vybavena koupelnou se sprchou s WC, klimatizací (za poplatek), TV/SAT, kuchyňským koutem se základním vybavením, ledničkou, balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady. Trezor, fén a sušák na prádlo je k dispozici na recepci k zapůjčení zdarma. Wi-Fi připojení zdarma.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.